torstai 16. helmikuuta 2012

Tomorrow Is THE Day


En ikinä uskonu tän päivän tulevan. Tai siis oikeestaan huomisen, mutta kuitenkin. Tässä sitä ollaan, koulun vanhimpia. Ja wanhojen tanssit edessä. Huikeeta!

Muistan joskus kauan sitten, kun meidän ala-asteelle tuli silloiset wanhat tanssimaan. Voi että ne oli olevinaan niin isoja. Ikää tullessa lisää rupes tajuaankin jotain siitä touhusta ja muistan kun yläasteaikoina kavereitten kanssa arvosteltiin niitä mekkoja ja oli muka niin kauheeta jos joillain oli sama mekko, vaikka olis ollukin erivärisenä. Se vuosi sattu oleen kyllä jokseenkin poikkeuksellinen, sillä sillon muistan olleen jopa neljä samanlaista mekkoa.. Ehkäpä jo noilta ajoilta kumpus se mun tarve löytää "uniikki" mekko. Ja kyllä huomenna ottaa päähän jos joku astelee samassa mekossa ovesta sisään kun mä. Toivotaan ettei niin käy.

Aamulla kello soittaa jo ennen kukonlaulua, kampaajalla pitäis alotella 5:45. Aamuheräämiset ei sinänsä oo tuottanu mulle ikinä (kop kop kop) sen isompia ongelmia, kun pakkovalvomisetkaan. Saan onneks kampaajalla meikkauksenkin, niin säästyn monessa paikassa ravaamiselta. Eipä siinä aamulla varmaan ihan hirveesti ylimäärästä aikaa muutenkaan oo, kun koulussa pitäis olla ysiltä. Kävin jo tänään Sokokselta hakeen aamuks kinkku-mozzarella salaattia ja Fenixiä, lähteepähän päivä sitten paremmin käyntiin ja toivottavasti jaksaakin vähän pidempään.

Oottelen jo innolla huomista päivää, tässä vielä pakkaus+suihku sunmuuta operaatiota hoidellessani. Ajattelin päivitellä tänne kuulumisia päivän mittaan eli mikäli yhtään kiinnostaa sellanen tarkempi katsaus sinne todellisten kulissien taakse, niin pysykääpä kuulolla ;)

Kävi miten kävi, meni mekko rikki tai kampaus lyttyyn, aion pysyä huomenna positiivisena. Tää päivä on vaan kerran elämässä ja haluun sen olevan ikimuistonen. Pitäkäähän hauskaa ikätoverit, meistä kuullaan pian!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti