sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Toivepostaus: Juhlamekot

Vihdoin pääsin toteuttaan tän kauaa sitten toivotun juhlamekkopostauksen. Täytyy sanoo, et tän tekeminen oli todella hauskaa ja samalla tuli kaiveltua vähän kaappejakin. Muutama ahaa -elämys tuli myös, sillai 'ai mulla on tämmönenkin'. Very fun!


Aattelin tehä suurimmasta osasta kollaasin, näitä kuitenkin on jonkunverran. Alotetaan ylärivistä, vasemmanpuoleisin mustavalkokuvioinen sekä kokovalkonen pitsinen on H&M:ltä. Seuraava kokomusta, jossa on olkapäissä paljetteja on Gina Tricotin, ja pikkumusta rintapaljeteilla itseasiassa itse tekemäni. Kaikista oikeinpuolimmainen mekko on Ginan, oikeesti väriltään ruskee. En ottanu siitä parempaa kuvaa, koska jostain syystä kamera vääristää sen värin mustaks, vaikka todellinen väri on jotain suklaanruskeeseen viittaavaa. Alarivin vasemmanpuoleisin ei oo mekko, mutta eri paitoihin yhdiselemällä siitä saa kivan näkösen, sopii hyvin varsinkin kesän menoihin. Pinkki mekko oli mun rippimekko, jota en oo sen jälkeen kyllä raaskinu käyttää. Tykkään siitä jokatapauksessa. Seuraava mustavalkonen onkin taas mittatilaustyönä tehty, jostain Paris Hiltonin kuvasta aikoinaan jäljitelty.

Sitten vielä pari mekkoa, jotka kuvasin eri kameralla jo aiemmin, eivätkä siks pääseet kollaasiin;


En kuollaksenikaan muista mistä tää mekko on, mutta tätä oon käyttänyt muutamaankin kertaan jo, erittäin mukava päällä!

Tätä mekkoa en ookkan vielä käyttäny, äiti osti sen mulle tän talven GT:n alennusmyynneistä. Jos tässä nyt tulis jotain tilaisuutta mihin mennä, niin sais korkattua tämänkin.

Näiden lisäks multa löytyy sitten vielä yks mittatilaustyönä tehty sellanen lila mekko, mutta koska kamera vääristi sen siniseks, aattelin jättää sen sitten kuvaamatta. Se ero todellisuuteen olis ollu jo niiin suuri.., Wanhojentanssimekko, joka menee sinne iltapuku-kategoriaan ja sitten tällä hetkellä tekeillä oleva jatkoille tarkotettu mekko. Otan siitä kuvaa sitten kun valmistuu :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti