tiistai 28. helmikuuta 2012

Chocolate Dream

Mun aamu alko tänään kasvohoidolla. Viime käynnistä oli kulunu sen kolmisen viikkoo ja nyt oli taas aika mennä. Käyn aina sellasen kolmen kerran syklin eli 3 käyntiä kolmen viikon välein toisistaan ja sitten pidän pidemmän tauon. Toimii! Vielä ois kolmen viikon päästä käytävä ja sitten päästäiskin jo pitkälle kevääseen, ihan kesän korville, ennen ku pitäis taas mennä.
Tossa aamukäynnissä oli kyllä se huono puoli, että kun sen jälkeen pitäis lähtee ihmistenilmoille, niin naama huutaa kun palosireeni ja väriltäänkin on se kuuluisa paloauto. Onneks paikassa jossa käyn, hintaan kuuluu se meikkaaminen (meikkivoide), niin ei ihan kuoliaaks vastaantulijoita pelästytä.

Jos nyt sit pikkuhiljaa päästäis tästä kasvohoitoasiasta ihan itse päivän pääjuttuun eli browniesien leipomiseen. Suuntasin hoidon jälkeen poikaystäväni luokse ja oikeestaan suoraa leivontapuuhiin. Tälläkertaa sain parhaan homman, nimittäin ohjeiden lukememisen. Nm: Vihaan vatkata! Haha, kyllä mä sentään jollain tapaa osallistuin, kun kuivat aineet sekotin ja levitin taikinan pellille ja sit kuorrutteet ja suklaarouheet paistoksen päälle ;)
Tässä vielä kuvat lopputuloksesta, toiveet reseptistä voi halutessaan heittää kommenttiboksin puolelle:)


Tän herkkupommin sulattelukin onnistu kerrankin oikeen kunnolla, kun suuntasin viideks reeneihin ja siitä vielä suoraa puntille. Tulleet kalorit on urheiltu suoraan lihasmassaks mun vartaloon. Feels good!

2 kommenttia:

  1. apua ei tälläsiä saa laittaa tänne nyt tuli herkku nälkä :D

    VastaaPoista