maanantai 6. helmikuuta 2012

Jeffrey Campbell

Jeffrey Campbell on kymmenen vuotta toiminnassa ollut perheyhtiö Los Angelesistä. Siitä on vähitellen tullut jalkinebrändi, joka lisää suosiotaan jatkuvasti. Kokoelman kasvaessa, muuttuessa ja kehittyessä merkki on laajentunut ja tällä hetkellä Jeffrey Campbelliä myydäänkin jo Aasiassa, Australiassa, Kanadassa, Britanniassa ja Uudessa Seelannissa. Meistä varmaan jokainen voi arvata, että heidän tavoitteenaan on kasvattaa myyntiä koko maailman laajuiseksi.

Jeffrey Campbell on saanut inspiraationsa jokapäiväisen naisen elämästä; kadulla kulkevista ja metrossa matkustavista neideistä. Toisinsanoen, sinä voit olla heidän inspiraationsa. Tavoitteena oli luoda kengät nopeankin elämäntyylin omaaville naisille ja tarkan suunnittelun ja yksityiskohtiensa avulla merkki on pyrkinyt tarjoamaan jokaiselle jotakin. Oman kokemukseni perusteella kyseinen merkki jakaa aika laajasti mielipiteitä, usein kenkiä joko rakastetaan tai sitten niitä pidetään aivan kamalina. Valitsin tähän muutamia erilaisia malleja havainnollistamaan Jeffrey Campbellin tyyliä.

Paljon korkeita korkoja, erikoisia yksityiskohtia ja persoonallisia muotoja sanoisin. Haluaisin tietää, miten kävellä noilla kolmanneksi alimmilla kengillä? Itse pidän suuresti alimpana olevista LITA-mallisista kengistä värissä Taupe Suede. En moniakaan näistä omaan kenkähyllyyni valitsisi, mutta nuo voisivat olla mahdolliset.

Mites on teidän laita, IN or OUT?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti