sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Guess

Huomasin joku aika sitten, etten oo hirveesti kirjotellu tänne mitään koruihin liittyvää. Ehkä se johtuu siitä, etten hirveesti käytä koruja ja sen takia niiden ostaminenki jää vähemmälle... Mene ja tiedä, mutta tässä ny tulis!

Tosiaan koruja en ihan hirveesti käytä, mutta yks juttu on kuitenkin, jota ilman en lähde mihinkään; rannekello. Se on ihan must! Ja sitten, kun mennään tähän meikäläisen korufilosofiaan (niin mihin?!), niin laatu korvaa määrän. Guess on ollu luottomerkki mulle jo pidemmän aikaa, etenkin korujen kohdalla. Niissä on hinta-laatu-suhde kohdallaan ja ne on just sellasia tyylikkäitä, jotka sopii asuun kun asuun. Ainakin, kun se korujen määrä ei päätä huimaa. Simple is beautiful.

Ja tosiaan niille, ketkä herkästi ottaa tällaset asiat ylpeilynä tai leijumisena; tarkotus ei oo missään tapauksessa antaa sellasta käsitystä, että ainoostaan Guessin koruja käyttäisin, enkä muita vois ostaa. Oon vaan todennu nää hyväks ja tyhmäähän olis olla käyttämättä sitä, mikä hyvältä tuntuu. Ja myönnettäköön nyt vielä, etten oo tainnu yhtäkään alla olevista tuotteista ite ostaa, joten ihan jokasella on ainakin periaatteellinen mahdollisuus samaan. Tässäpä siis omistamani Guessin korut:


Rannekello, jonka itseasiassa poikaystävä mulle kesällä osti. Kuten jo sanottu, tätä ilman en kotoo poistu. Ehdottomasti kaikista rakkain, ja kätevin!Tää käsikoru tais olla eka Guessin juttu, minkä ikinä oon omistanu. Erittäin simppeli, johon sydämen timantit tuo särmää. Näistä ehkä kaikista vaikein muiden kanssa yhdistettävä.Nyt en sitten tiedä, mitä kameralle kävi valotuksen suhteen, mutta yhtäkään "normaalia" kuvaa en tästä sydänkaulakorusta saanu. Kelvatkoon nyt sitten nää. Tää sarja taitaa olla Guessiltä se suosituin, musta toi solmu tossa ketjussa on jotenkin sellanen kiva, vähän erilainen yksityiskohta.Ja jotta hyvä, kaikenkattava paketti saatais kasaan, löytyy koruhyllyltä vielä korvakorut täydentään kokonaisuutta. Näissäkin tykkään siitä erilaisuudesta, mikä noissa on saatu aikaan sijottamalla eri kuviot eri korviin.

Yhteenvetona vois kai listata ton sydän-teeman. Se antaa hyvät mahdollisuudet yhdistellä näitä koruja keskenään sillon, kun siihen tarvetta on, ja taas toisaalta nää jutut menee pelkälläänkin, kun ne on vähän tavallisesta muodosta poikkeevia.
Niin, eipä tainnu kenellekkään jäädä epäselväks, oonko koruasioissa enemmän kullan vai hopeen ystävä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti