maanantai 21. marraskuuta 2011

The Twilight Saga - Breaking Dawn 1

Eilen illalla olin 5 kaverin kanssa kattomassa Twilightin Aamunkoi osa 1. En oo nähny aikasemmista kun sen ekan, mutta se ei onneks haitannu juoneen mukaan pääsyä. Ja ei sitä oo voinu missata niitä kaikkia mediakeskusteluja tässä välillä ;)

Leffa on saanu aika laidasta laitaan arvosteluja ja mun taitaa sijottua siihen keskelle. Mun mielestä se oli vähän liian yliluonnollinen. Jotenkin siitä näki, et nykytekniikoilla kun pystyy tekeen kaikkia hienoja kikkoja, ni niitä oli sit kans käytetty. Ja enemmänkin ne kohdat oli mun mielestä hauskoja, ainakin mä nauroin sielä ihan täysiä! Pidin siitä, ettei Edwardin (Robert Pattinson) naamaa ollu meikattu liian valkoseks eikä Bella (Kristen Stewart) ollu niin kömpelö.

Jos et oo nähny leffaa, etkä halua juonipaljastuksia, lopeta lukeminen tähän.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Erityisesti tykkäsin Jacobista (Tylor Lautner). Aiemmin (ainakin 1:ssä) se oli niin Culleneita vastaan, että mua jopa ärsytti sen käytös. Tässä leffassa sen rooli oli kuitenkin musta kiva, koska se lopulta jopa kääntyy omiaan vastaan ja Culleneiden puolelle! Plussaa siitä.

Kokonaisuutena tää leffa saa multa kouluarvosanoílla 7. Jäädään oottaan toista osaa - ehkä se iskee vielä paremmin!

Entä te? Mitä mieltä ootte tästä leffasta?

2 kommenttia:

  1. Aloitin juuri viikonloppuna lukea kyseistä kirjaa ja ajattelin ahmia sen loppuun ennen leffaan menoa. En välttämättä kyllä malta odottaa, niin hyvältä kirja vaikutti jo alkumetreillä! :D

    curiousnoora.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Noora, itsekin luin ensimmäisen osan kirjan ja pidin siitä kovasti! Iltaisin oli vaikeuksia mennä nukkumaan kun kirja houkutteli:) Tämän osan kirjaa en oo lukenu, mutta monet on kehunu sitä. Lue nopeasti niin pääset pian leffaan;) kerro toki sitten mielipiteesi!!:)

    VastaaPoista