sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Some wishes

Selailin illalla Monkin nettisivuja ja innostuin valikoimasta niin paljon, että sain jopa pari kollaasia aikaseks.
Pari ihanaa läpikuultavaa paitaa löysi tiensä kollaasiin. Myös takki karvakauluksineen näytti erittäinkin houkuttelevalta. Tosin villakangas ei taida riittää Suomen talviin... Neuleita oon kuolannu koko syksyn ja niitä mahtukin mukaan yhteensä kolme. Lisäks löyty aivan ihana kaulahuivi-huppu yhdistelmä, joka varmasti olis erittäinkin käytännöllinen. Myös vähän kulahtaneen näkönen koru iski täysin!

Lisää läpikuultavaa, mutta nyt värikkäänä. Kirkas väri tois mukavaa piristystä syksyn asuihin. Ja niinkun jo sanoin niistä neuleista, tässä kaks lisää. Molemmat niistä miellyttää silmää suuresti. Farkkuhaalari on kerrassaan mahtava. My love! Tollasia oon ettiny jo kaks kesää ja siinä ne nyt ois. Säät vaan on menossa vähän eri suuntaan kun siihen lämpimään kesään, millonka noiden käyttöaika olis... Pari simppeliä, mutta tyylikästä korua vielä kylkeen ja that's it. Noilla asut sais sen täydellisen ripauksen ja olis niinkun se kirsikka kakkuun. Nyt vaan kirjotteleen sitä kirjettä joulupukille :)

2 kommenttia:

 1. sulla on tosi ihana blogi
  ja tykkään lukea sun juttuja, selailin
  samantien enemmänki noita sun postauksia ku vaan ekan :) kiva saada uutta luettavaa ja
  jään ehdottomasti seurailemaan!
  ps. taidanki olla sun eka lukija ;)

  ♥ http://stayclassic.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. kiitos tosi paljon!:) saan todellakin vaan lisäinspiraatiota näihin teksteihin, kun tiedän jonkun myös lukevan näitä. ja lupaan ekalle lukijalle jotain spesiaalia, onhan joulukin tulossa ;)

  VastaaPoista