maanantai 7. marraskuuta 2011

Just Another Day

 avstå - luopua
 påstå - väittää
 uppstå - syntyä
 utstå - kestää
 återstå - olla jäljellä... Ei vitsi näitä ruotsin epäsäännöllisiä verbejä riittää! Sanakoetta tiedossa keskiviikkona ja sinne pänttäilen. Tänään oon saanu kyllä olla muuten ihan rauhassa, ei oo turhaan tarvinnu opiskella ja niinkun kuvastakin näkyy, se tuskin olis onnistunutkaan... Kyl se vaan on niin, et kone ("Baby") vie voiton :)

Jos teille ei oo aiemmin selvinny, niin asun vielä kotona. Ei toi taloudellinen tilanne oo ihan sitä luokkaa, että vois ajatellakkaan sellasta. Ehkäpä ens vuonna sitten...:) Mutta niin, tollasen karvapeiton alla mä täällä makoilen, tää on aivan ihana! Niin pehmee ja silee. Äiti tän on jostain löytäny, from where, I have no idea!

Kävin tänään H&M:llä kattelemassa neuleita. Huomasin eilen, että mulla on sinne -20% neuleesta tän kuun ajan. Tuo olikin melkoisen iloinen yllätys, kun näin harmaaseen ja pimeään vuodenaikaan muutenkin tuntuu, ettei ikinä oo mitään päälle pantavaa. Vielä en löytänyt mieleistä, vaikka muutamaa sovitinkin, onneks on vielä aikaa!

Tällä viikolla tiedossa teatteria ja kampaajaa, can't wait! Nyt Stadiumin nettikauppaan tsekkaileen, mitä kanta-asiakkaana voisin sieltä 20% alennuksella kotiuttaa :)

P.S. Tasan yks viikko syömättä karkkia, sipsejä ja juomatta limsaa! Way to go ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti