lauantai 26. marraskuuta 2011

Christmas For Men


Tässä muutama vinkki niille, jotka pähkäilee vielä joululahjaa isälle tai vaikkapa poikaystävälle :)

Olen todennut, että aivan perusjutut ovat niitä mieluisimpia lahjoja. Korut niin kaulaan kuin käteen toimivat. Jos haluat jotain vähän erikoisempaa, osta kalvosinnapit. Niitä ei oo koskaan liikaa!

Tuntuu ehkä hassulta, mutta aurinkolasit ovat toinen hyvä ostos. Voit ostaa valitsemasi lasit, tosin yleensä on vaikeaa valita sopivia ilman henkilöä jolle ne tulee, joten lahjakortti johonkin optikkoliikkeeseen on kätevä ratkaisu.

Elektroniikka ei petä miesten kohdalla koskaan! Myös kaikki lisätarvikkeet, kuten iPhonen kuoret ovat mieluisia.

Oman mieheni kohdalla kirjat ovat myös mieluista pukinkonttitavaraa. Jos et osaa ostaa jotain kunnon romaania, sopivia vaihtoehtoja ovat esimerkiksi Fingerporit. Ne toimivat aina!

Tuoksut ja ihonhoitotuotteet ovat hyvä valinta. Miehet ei kuitenkaan itse niitä ihan liikaa ostele ja niille on aina tarvetta. Samoin on pyyhkeiden kohdalla. Ostamalla jonkin merkkipyyhkeen, saat lahjasta vähän tyylikkäämmän ja kokemuksella voin sanoa, että pian se on ainoa mitä mies käyttää.

Lisäksi lompakko, huivit, vyöt ja muut vaattet sopivat joululahjoiksi. Miesten kohdalla myös pelit pleikkarille, xboxille ja muille laitteille ovat onnistuneita valintoja. Vaarana on addiktoituminen, jääkö aikaa enää sinulle?

2 kommenttia:

  1. jes täst oli apuu! +kiva blogi :))

    http://jonnnnnasworld.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. kiitos:) hyvä, jos ees vähän helpotti ;)

    VastaaPoista