maanantai 9. huhtikuuta 2012

Sweden

Ruotsissa oli niin ihanaa. Lumesta ei tietoakaan ja muutenkin kaikkialla oli jo niin kevätfiilis. Vaikka lämpöasteet olikin plussan puolella, tuntu ilma jokseenkin kylmältä. Tosin nahkatakki päällä pärjäs vallan mainiosti. Kaipuuta takaisin ei voi mitenkään lievittää.

Matkaan lähdettiin siis keskiviikkona iltalaivalla, joka oli sitten torstaina aamulla Tukholmassa perillä. Nappasin yhden kuvan laiva-aamiaiselta ihan laivan keulasta, kun aurinko nousi Tukholman vanhojen rakennusten takaa niin kauniisti. Kuva tosin tärähti ja poistin sen sitten myöhemmin asian huomattuani. Reissun kuvasaldo näyttää siis pyöreää nollaa.

Sunnuntaina oli urheilureissun takaisinmaksun aika ja päätettiin matka tyttöjen kanssa pienellä shoppailukierroksella keskustassa. Osa kaupoista oli toki pääsiäispyhien vuoksi kiinni, mutta itse ainakin pääsin ihan tarpeeks shoppailun makuun.

Joka kerta Tukholmassa ollessani ihailen ihmisten pukeutumista - siellä on vaan niin inspiroivia ihmisiä. Jälleen sain uusia ideoita ja rohkeutta myös omaan pukeutumiseen. Uusin villitys; lenkkarit muuten siistin asun kanssa, ei vielä ainakaan tosin kolahtanut.


Tänään oon rantaunut takaisin Suomen kamaralle ja yrittäny saada taas normaalista elämästä kiinni. Se tosin ottaa oman aikansa. Meillä täällä kotona on talo hyrskyn myrskyn kun yläkerran puun värisiä seiniä ja kattoja maalataan valkoseks. Toivon todella, että tää äidin päähänpisto saatetaan myös päätökseen ja talo saadaan ennalleen. Tähän mennessä noin puolet alasta on saatu maalattua ja toistaseks näyttää hyvältä.

Palailen ostosten kanssa mahdollisimman pian, siihen saakka yritän väistellä lattialla lojuvia maalipurkkeja parhaani mukaan. Voimia kaikille uuteen viikkoon :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti