keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

110412
Yllä tää päivä pähkinänkuoressa. Kyllä, tänään myös mä sain osani perheen yheisestä maalausurakasta. Mulle oltiin säästetty se kaikista mukavin eli kaiteet. Niissä on jos jonkin moista koukeroo ja sutia sai olla vaihtamassa ison ja pienen välillä yhtenään. Silti nautin maalaamisesta. Oli kiva pistää välillä ne kaiken kamalimmat rääsyt päälle ja lippis väärin päin päähän ja alkaa sutia. Kuitenkin liika on aina liikaa ja uskonkin, että meikäläisen maalauspuuhat tais taas hetkeks olla tässä.

Maalauksen lisäks tähän päivään on suurilta osin kuulunu hyvä ruoka. Mun ykkösherkku ja lemppari ihan jo siks, että se on yks ainoista ruuista, mitä ite osaan ja ennen kaikkee jaksan tehdä; mozzarella-pestoleivät. Niistä tulee niin hyviä kun mozzarella sulaa uunissa ja patongista tulee rapeeta. Mums! Tortilloja toki unohtamatta... Siinä vasta herkkua yhdelle päivälle.

Yritän kovasti saada ne Ruotsin tuliaiset kuvattua, kunhan tässä tää hässäkkä nyt vähän hellittää. Voipi olla, että uutta valkosta seinää saadaan jo heti hyötykäyttöön kuvien taustana olemisen muodossa. Ja Instagramin käyttäjät hoi! Kaikki yllä olevat kuvat löytyy tosiaan myös Instagramista, sinne päivittelen ehkä vähän useemminkin kuvia kun tänne blogin puolelle. Mut löytää sieltä nimellä ellllu, seurailkaa ihmeessä, siellä suunnalla voidaan myös jutskailla vähän enemmän :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti