sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Live every second like it was my last one

Ihana aamu. Auringon paiste ja lämpö. Tuli jopa ihan kiire nousta sängystä, kun näki verhon läpi minkälainen sää sielä on. Tätä mä rakastan! Lepponen aamu, ei kiirettä mihinkään, aurinko ja päivän suunnitelmat auki.

On pitäny vähän kiirettä viime päivinä. Torstaina kello soitti 5:15 ja kotona olin illalla vasta kymmenen aikoihin. Perjantaina oli saunailta ja eilen pidettiin poikaystävällä ps3 NHL-turnaus. Ite tyydyin vaan seuraan sivusta kun neljä miestä kisas keskenään mestaruudesta. Oikeestaan mä toimin myös kokkina, kun ennen geimejä ahdettiin itsemme täyteen tortilloja ja tacoja ja jälkkäriks pirtelöä. Turnauksen loppupuolella tarjoiltiin vielä pekoninakkeja, jotta energiataso pysy tarpeeks korkeena loppuun saakka. On oikeestaan ihan kivaa olla host ja vaimoke tällasissa tapahtumissa.

Perjantain saunailta oli tosi onnistunu. Parempi kun jotkin aikasemmat. Oltiin varattu kattohuoneisto aikalailla keskustasta, joten näköalat terassilta oli tosiaan aika huikeet. Ilta meni nopeesti, meitä oli joku sellanen 20 hengen porukka. Hyvää musaa, juomaa, saunomista ja terassikäyntejä ja maailman parhaat ystävät, mitäs sitä muuta tarviikaan onnistuneen illan saavuttamiseks?

Nyt vedän lenkkikamat päälle ja meen tekeen mäkivedot ja sen jälkeen aion nauttia täysin rinnoin tästä upeesta säästä. Palaillaan ihanaiset!:)
kuvat perjantailta iPhonesta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti