perjantai 6. huhtikuuta 2012

Flashy

Nelly.com on järjestäny yhdessä muutamien blogittarien kanssa viimeaikoina pieniä kilpailuja. Niiden myötä myös itsekin eksyin pitkästä aikaa kyseisille sivuille selailemaan suosikkejani.Ensinnäkin, Jeffrey Campbellin kenkävalikoima on laajentunut ja melkein tekis mieli pistää tilausta menemään. En kuitenkaan tee sitä ainakaan vielä. Kuvassa olevat Spiket on vähän rajummat niitteineen, mutta voisin silti kuvitella ne omiin asuihini sopiviksi.
Toisekseen, nahkatakki on nyt todellakin etsinnän alla. Ennestään omistan kaks, mustan ja vaalean beigen. Musta alkaa käydä jo pieneks ja vihdoinkin alkais oleen uuden ostamisen aika. Oon ihastellu tota Jofama By Kenza-malliston nahkatakkia jo monesti itse Kenzan päällä ja nyt huomasin sen olevan Nellyssä myynnissä. Hinta tosin on sitten ihan oma juttunsa. Takki on vähän rajumman näkönen kaikkine vetoketjuineen, mutta uskon, että sen liiallinen rokkihenkisyys katoaa, jos muu asu on pehmeempi ja tyttömäisempi. Ja välillä vois olla ihan kiva pukeutua vähän rockhenkisesti ;)
Sitten mukaan mahtuu vielä kaks muuta selaillessa silmään pistänyttä suosikkia, inkkarityylinen mekko ja kesänen, pastellisävynen paitapusero. Mä niin nään ton mekon jo mun päällä!

Aikas tympee värimaailma, ei ehkä ihan huomaa, että kesää kohti ollaan menossa :D Kuten jos sanottu, mitään en vielä pistänyt tilaukseen, odotellaan tässä nyt hetki ja sulatellaan mielessä eri vaihtoehtoja.

Mitkä on teidän suosikkeja Nelly.comissa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti