lauantai 14. huhtikuuta 2012

New in

Vihdoin tänä aamuna oli maalausurakka valmis ja seinät kuivat kuvanottamista varten. Ehkä tähän ei sen suurempia löpinöitä tarvita; Ruotsin ostokset, olkaa hyvät!

Toppi: BikBok

Farkkushortsit: TopShop

Housut: Hollister
Semmosia tälläkertaa. TopShopista olin kattellu niitä farkkushortseja, missä toinen puntti oli pitsinen. Ne oli kuitenkin loppu, joten päädyin ostaan noi jenkkilippushortsit. Niitäkin olin kyllä aiemmin kattellu ja kollaasiinkin kerännyt, että ei ollu mikään "pakko-ostos". Ja mitä niihin pitsisiin tulee, äiti ehdotti, et tekisin sellaset ite DIY-tyyliin, eli nyt vaan vanhoja farkkushortseja kaivelemaan - pitsit kuulemma on jo olemassa.

Ja joo, en voi uskoo, että todella omistan kahdet niiiin massamerkin housut, kun mitä Hollister nykyään on. Ainakaan en olis uskonu vielä vähän aikaa sitten. Mutta pakko myöntää, todella mukavan tuntuset noi on jalassa ja collage-housuiks istuu erittäin hyvin. En kadu, en ollenkaan. Ootteko koskaan muuten käyny Hollisterin liikkeessä? Mä en ollut aiemmin. Pelkästään siellä vieraileminen oli kokemus; aluks etsit liikettä, kunnes tajuat sen olevan jenkkitalon näkönen rakennus keskellä ostoskeskusta, sisään astuessa ovella sut ottaa vastaan uimashortseihin, t-paitaan ja varvastossuihin pukeutunut täydellisen näkönen mies, sekä toppiin, shortseihin ja varvastossuihin pukeutunut kaunis nainen. Puhumattakaan siitä tunnelmasta sielä sisällä. Ainoo valaistus koko liikkeessä oli pienet spottivalot, muuten oli lähes pilkkopimeää. Palmun näkösiä puskia siellä täällä ja huoneita toinen toisensa perään. Joitakin tuommonen saattais ruveta jopa ahdistamaan...
Tulipa vielä huomattua semmonenkin seikka, että työntekijäks tonne pääseminen taitaa olla aikas hankalaa. Kyllä työnantajalla on jonkin asteinen naamaraja siellä, kun se työntekijöitään valitsee - on se sitten lain vastasta tai ei. Jokaikinen töissä siellä ollut oli viimestä piirtoo myöten niin itse täydellisyys. Että onnee vaan Hollisteriin töihin hakeville, toivotaan, että istutte siihen muottiin!

2 kommenttia:

 1. Toi Topshopin pitsishortsien DIY-projekti kuulostaa kieltämättä aika hyvältä idealta, mut jos vielä kaipailet noita shortseja, ni multa vois ostaa 10 kokoiset eli W28 täysin käyttämättömät yksilöt nettikaupan hintaan + Suomen postareilla (yht.55e):) Oli piru vie mulle liian pienet tai ainakin omaan makuun peppu vilkkui hiukan turhan paljon, vaikka normaalisti käytän 34/36 kokoisia vaatteita. :D Taidan laittaa uudet samanmoiset tilaukseen, ku muuten tosi mukavan ja laadukkaan oloiset shortsit kyllä.:)
  mimble_5@hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oiii kuulostaa paremmalta ku hyvältä:))! Otan suhun pian yhteyttä sähköpostilla, niin katotaan asiaa:)

   Poista