perjantai 2. maaliskuuta 2012

Tahko

Huhhuh, kolmipäivänen Tahkonreissu on nyt takana! Laskettelu sekä suksilla että laudalla onnistu hyvin, vaikka viime kerrasta olikin kerenny vierähtään jo neljä vuotta. Kummasti ne pienenä opitut taidot vaan palautu mieleen muutaman laskun jälkeen.

Tahkon alueella on mahdollisuus majottua joko hotelliin tai mökkiin, me valittiin jälkimmäinen. Se osottautu kyllä paremmaks vaihtoehdoks, kun sitä tavaraa oli mukana taas kerran ihan riittävästi. Hyvänä puolena mainittakoon vielä sijainti ihan rinteiden alapäässä, siitä oli tosi kätevä lähtee aamulla mäkeen.

Maailman kamalimmat rappuset...
Kuten lomareissuihin kuuluu, ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi. Rinnekahviloiden makkaraperunat on jo legendaariset, samoin kaakao. Tässä eilisen illan pitkän kaavan mukanen päivällinen mun näkövinkkelistä katsottuna. Alkuun haloum-salaattia, pääruokana pippuripihvi ja sitten jäkkkärinä suklaakakku vanilijajäätelöllä. Näiden jälkeen olikin sit helppo vaan kieriä sänkyyn.
Kaikenkaikkiaan mahtava reissu, mukava 'pako arjesta'. Kotona lomailu ois tuntunu vaan pitkältä viikonlopulta.. Nyt jaksaa uusin voimin taas pääsiäiseen!
Loppuun vielä pakollinen snoukkakuva;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti