keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Shopping is cheaper than a psychiatrist

Vaatekaapin ehdottomiin kulmakiviin kuuluu bleiseri. Oikeesti se on yks helpoimpia elementtejä, joka pelastaa päivän kun päivän. Varsinkin tällaselle neuleet puhkikuluttaneelle naiselle kun mä, se on välttämätön. En voi sietää neuleita ja siks viimeaikoina onkin tullu pienehköjä vaateongelmia, kun Suomessa nää kelit ei ihan salli pelkkää paitapuseroo sinne takin alle. Mutta eipä tule enää! Aikasemman mustan bleiserin kaveriks oon vihdoin löytäny sen kaipaamani harmaan version ja voin taas hetkeks siirtää vaatekriisin taka-alalle.

Materiaaliltaan bleiseri on jerseytä ja se löytyi H&M:ltä. Hinta 29,95 €

Pitkään oon myös haaveillu kesäisestä maximekosta. Ajatuksissani nään jonkun raitasen trikoon, jonka vedän sitten nahkatakin alle heti kun kelit vähänkään sallii. Gina Tricotissa mun silmiin osu jokin aika sitten vähän juhlavampi versio, joka on jääny mieleen kaivertamaan ja tänään oli sitten sen vuoro päästä kotiin.


Mekon kaveriks ostin kultasen :o statement-tyylisen kaulakorun. Oikeesti ostin tän ennen sitä mekkoo, mutta jo nyt yhdistelin mielessäni asukokonaisuuden näitten ympärille. Uijui kesä <3
Sitten sain odotella kyytiä kaakaokupillisen verran, eikä ollukkaan mikään ihan huono kuppi, sillä sen lomassa tuli vaihdettua kuulumisia pitkäaikasen ystävän kanssa puhelimen välityksellä. Jälleen kerran tehtiin yhteisiä suunnitelmia kesäks - tällä kertaa yhteiskuntaopin kesäyliopiston kertauskurssin muodossa. Eli kesä, odotan sinua todella! Haha. Niin joo ja kotiin kurvasin subin kautta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti