maanantai 5. maaliskuuta 2012

Shoes are the greatest trouble of my life

Jokin aika sitten kirjotin Jeffrey Campbellin kengistä. Siitä lähtien mua on kummitellu sen merkin LITA-malliset kengät ja niinkun siinä mainitsinkin, värissä taupe suede. Harmikseni joudun toteemaan asuvani kylmässä takametsässä Suomessa, eikä kyseistä kenkää oo mahdollista täältä löytää. Muutamilta oon kyllä saanu vinkkiä käydä Spirit Storessa kurkkimassa, mutta enpä oo yksiäkään nähny... Enkä kyllä usko, että niitä sen värisinä täällä olis. Mustia on jotkut bongannu, sekin helpottais edes sen verran, että sais kokeiltua koon ja sitten ehkä uskaltaisin tilata ne netistä. Ja ehkä olis ihan hyvä nähdä sellaset omassa jalassa ennen kun lähtee tilaan, tommoset noinkin erilaiset kengät kun ei varmaan ihan kaikille sovi.

Jokatapauksessa tänään otin todellisen riemuvoiton vieraillessani Skopunktenilla. Löysin mustat look-a-like -versiot, joita olin jo aiemminkin ihaillu, enkä malttanu olla kokeilematta. Poistuin kaupasta tyhjin käsin, mutta pikasen puhelinsoiton jälkeen palasin kauppaan ja astelin kengät kainalossa kassalle.


Nää lievittää suurinta tuskaa ja on hyvä alku kokoelmalle - paras olikin säästää taupen väri niille aidoille Jeffrey Campbelleille ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti