maanantai 5. joulukuuta 2011

What to wear at a party?

Tässä blogissa on ollu nyt viikonloppuna vähän hiljasta, mutta ei hätää, se johtuu siitä, että oon tehny teille vähän isompaa postausta. Aiheena olis juhlapukeutuminen.

Juhlakausi onkin tässä taas jo pyörähtäny käyntiin ja ollaan saatu ihailla mitä hienompia asuja niin punasella matolla kun ihan kaupungillakin. Ajattelin antaa pari vinkkiä, miten pukeutua hillitysti, mutta kuitenkin näyttävästi. Uskoisin, että etenkin meillä vähän vaisuhkoilla suomalaisilla tällainen pukeutuminen on useimmiten tavotteena.

Sääntö numero 1: Jokasen puvun ei tarvi sopia sekä arkeen että juhlaan. Tarkotus ei oo myöskään se, että kaikki sopis kaiken kanssa yhteen! On täysin oikeutettua ostaa niitä pukuja jotka sopii vaan tietyn yhdistelmän kanssa.

Sääntö numero 2: Hillityssäkin pukeutumisessa on aina tilaa katseen kääntäville paljettimekoille ja glitterkengille. Niitä neuvon käyttämään tässä postauksessa.

Saat asustasi mielenkiintoisen rakentamalla asun yhden sävyn varaan yhdistelemällä erilaisia kankaita.

Varmoja värivalintoja on musta, nude ja metallinsävyt. Niiden hyvä puoli on myös niiden helppo yhdisteltävyys, ja mikä parasta, ne sopii myös keskenään!

Mustan ja kullan yhdistelmä on dramaattinen
Nuden ja hopean yhdistelmä herkän elegantti

ÄÄNESTYS: Mikä asuista iski sinuun parhaiten? Kumpaan sävy-yhdistelmään rakentaisit oman asusi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti