keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Jeremy Scott For Longchamp

Tänä päivänä kaupungilla lähes jokaisen olla keikkuu jonkinlainen Longchampin laukku. Viimevuosien aikana kyseinen tuote on kasvattanut suosiotaan - ainakin mun silmissä. Itse omistan kaksi laukkua, toinen on suklaan värinen "ostoskassimallinen" Le Pliage Medium ja toinen on musta, olkahihnalla varustettu Le Pliage Messenger Bag. Uskoisin näiden olevan ne kaikista perinteisimmät valinnat.

Longchampilla on jo pitkäaikainen perinne tehdä yhteistyötä nykytaiteilijoiden ja suunnittelijoiden kanssa. Antamalla taiteilijoille "vapaat kädet" itsensä ilmaisemiseen, Longchamp on pystynyt tuomaan jotain myös taiteen maailmaan. Aiemmin Longchamp on tehnyt yhteistyötä muunmuassa Kate Mossin ja Michel Gaubertin kanssa ja tällä kertaa yhteistyösopimus solmittiin Jeremy Scottin kanssa.

Jeremy Scott uudisti Longchampin Le Pliage - malliston koreilevilla printeillä. Scott sai aikaan mun mielestä hauskan, tarkkoja yksityiskohtia omaavan, ennenkaikkea erikoisen ja ehkä jopa vähän oudon malliston. Mitä mieltä te olette?2 kommenttia:

  1. Tässä on hyvä esimerkki miten "tylsästä" asusta saadaan mielenkiintoinen. Laukku on todellinen huutomerkki, in a good way!


    searchingforLBD.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. toi on ehdottomasti totta! saa just niihin simppeleihin asuihin jotain piristystä :)

    VastaaPoista