maanantai 19. joulukuuta 2011

Happy Life

Hihheii, tänään on ollu kivakivakiva päivä! Olin vähän kielletyillä saunailtavaatetus ostoksilla sekä ihanien ystävieni kanssa pelaamassa biljardia (jossa oon muuten aivan täys nolla) ja sen jatkoks vielä aliasta. Ahah kuinka hauskaa voikaan olla?
Biljardista tulee yllättävän hupaisaa siinä vaiheessa, kun maila lipsahtaa lyöntihetkellä just sen verran että kosketus palloon on sellanen kunnon hipasu joka saa aikaan sellasen 2 sentin liikahduksen siinä pallossa. Ja aliaskin alkaa oleen aika mielenkiintosta siinä vaiheessa kun helikopteria selitetään...noh, päätelkää itse ;)
Jokatapauksessa mun postauksen sanoma on se, että menkää hemmottelemaan itseänne jollain pikkuostoksilla ja ennenkaikkea tehkää sellasia asioita ja pelatkaa sellasia pelejä joissa joko ootte ihan luusereita tai joita ette oo ikinä ennen pelanneet. Hauskuutta lisää parien valinta siten, että ensimmäiset kierrokset on sitä yhteisen ajatusmaailman hakemista.

Tässä vielä pikaseen mun tän päivän ostokset, jotka myös päätyvät päälle ylihuomisiin partyihin. Can't wait!
Tän kerran ostokset löyty Gina Tricotista, tällasta jenkkikamaa tarttu mukaan :)

Paita on löysä, lyhyempi edestä ja pidempi takaa.

Kylkeen vielä ihanat metalliset sulkakorvikset, ne käy niin hyvin ton paidan kanssa! Asukuvaa lupailen sitten keskiviikolta ;)

2 kommenttia: