lauantai 3. joulukuuta 2011

New Arrivals

Olin tänään kaupungilla ettimässä juhlamekkoo ja korkkareita. Oon kiertäny kaikki kaupat läpi eikä missään oo hopeita korkokenkiä!!! Luulis, että näin pikkujoulukaudella olis, mutta ei. Okei, Biancossa on yhdet, mutta ne on niin korkeet, ettei ne käy. Nää kengät tulis nimittäin mun wanhoihin...
Oli miten oli, tälläkin kertaa nappasin mukaani pari kivaa juttua.

Musta bleizeri on ollu hakusessa jo pidemmän aikaa ja vihdoin löyty se oikea. Tää menee heti päälle maanantaina kaverin lakkiaisiin.

H&M
 Ja sitten, aika extemporee ostos, mutta erinomainen löytö. Kattelin tätä jo viikolla, mutta nyt vasta raaskin ostaa, oli jopa puoleen hintaan! Näyttää todella paljon paremmalta luonnossa, ei todellisuudessa oo yhtään noin kiiltävä...
H&M
Jouduin tällä kertaa tyytyyn suoraan netistä otettuihin kuviin, ei ihan valo enää tähän aikaan riitä.. Näiden lisäks Cubukselta mukaan tarttu se sellanen hopee statement-kaulakoru.

//TRANSLATION: Today I was in the city looking for a dress and high heels. I've been searching for silver ones a long time and I haven't found anything yet. Okay, there are ones, but those are too high 'cause these shoes I'm looking for are going to be my dancing shoes next February.
Anyway, also this time I found something to take home with me.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti