torstai 22. joulukuuta 2011

If you work hard you gotta party hard!

Huhhuh minkälainen päivä eilinen oli! Fiilistelin aamusta saakka saunailtaa suurensuuren (n. 30 hengen) kaveriporukan kanssa (tarkotuksena oli siinä samalla vähän juhlistaa mun synttäreitä). Enkä ihan turhaan fiilistellykkään, oli meinaan huippua!!! Päällähän mulla oli ne edellisessä postauksessa esittelemäni paita ja korvikset.

Olin ennen saunalle menoa parhaan ystäväni kanssa suosikkikiinalaisessamme niinsanotulla synttärilounaalla. Lounas oli klo 16:20 ja lautasella lounasbuffet. Ehkä kiinalaisilla on eri käsitys lounasajasta...

Pähkinäkana ja noi kanapallerot on mun lemppareita, nam!Lounastelun jälkeen siirryttiin sitten itse saunalle ja juhlat alko. Ilta kului biljardia pelaillessa (nyt kun sitä tässä on "opittu"), napostellessa pikkuherkkuja, nesteytyksestä huolehtiessa sekä ennen kaikkea saunoessaPaikassa oli myös poreallas, jonka kanssa loin hyvät ystävyyssuhteet. Ai että! En todellakaan voi kehua näitä juhlia liikaa, mutta niinhän se menee, että rankat duunit vaatii rankat huvit!


Illan kuvasaldo jäi taas aikas minimiin, pahoittelut siitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti