keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Roll out those lazy, hazy, crazy days of summer

Ihanan aurinkoinen päivä takana ja väriäkin on tarttunu pintaan ihan kiitettävästi :) Silti tuntu pahalta joka kerta kun tuli sisälle, vaikka ois menny vaan syömään. Pienikin hetki poissa ulkoo otti päähän... Joo, ehkä ei pitäis antaa noin pienten asioiden vaivata, kun huomennakin on vissiin luvassa samanlaista keliä. Sehän tietää siis tunnetusti sitä, että herättyään tää tyttö raahaa tuolin pehmustepäällisen sekä viltin pihalle ja jatkaa makoilua auringon alla.

Tänään ohjelmaan kuulu myös se perinteinen (2 kertaa = perinne...) pyörälenkki S:ää vastaan bussipysäkille. Jopa ihan siks aikaa sain puettua päälle jotain muuta kun bikinit. Ja tällastahan se oli:
Täytys vissiin vielä opettaa tota kuvaajaa ottaan vähän ammattimaisempaa asennetta. Esim sellasta, että jos peppu näkyy, tai kaulapussi roikkuu tissin ympärillä, niin siitä kerrotaan ja kehotetaan korjaan tilanne. Näissä kuvissahan niin ei käy. Onneks meidän pikku koiruli tuli pelastaan mut sen suuremmalta vilauttelulta... Niin, ja toi kaulapussi rupee todella juurtuun mun kaulaan kiinni - kätevä kun mikä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti