sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

DIY farkkushortsit

En tiedä minkälaisen kärpäsen pureman oikein sain. Käsityökärpäsen? Yök mikä sana. Kuitenkin, oli miten oli, yks ilta sain inspiraation pöydällä kuukausia lojuneista poistoon menossa olevista farkuista. Ei niissä mitään vikaa ollut, ei vaan enään tehny mieli käyttää niitä.

Keväällä olin suunnitellut tekeväni itse ne pitsishortsit, joita en tuntunu millään tavalla saavan ja jotka sitten kuitenkin lopulta sain. Siihen tyssäs niiden tekeminen - ja hyvä niin. Sitä ideaa hieman jalostettuani päätin hakee sakset kaapista ja katsoa, mitä niillä sais aikaan.
Leikkaus onnistu, mikä oli jo ihan hyvin siihen nähden, että edellisen kerran oon tehny käsitöitä yläasteen valinnaiskäsitöissä. Siinä sitten mallailin puntteja ja niiden kääntämistä, ompelin muutamasta kohtaa kiinni, revin ratkojalla vähän reikiä ja päätin jopa kokeilla vähän helmien laittamista. Tosin meikäläisen kärsivällisyydellä yhtä hommaa jakso tehdä aina maksimissaan sen 5 minuuttia ja sitten piti jo kiireesti keksiä jotain uutta. Ehkä sen takia tää projekti vei vähän useemman päivän...

Oli niin tai näin, lopulta valmista tuli ja lopputulos oli tämän näköinen:

Myönnettäköön, että kuvaamisen jälkeen shortsit meni vielä isovanhemmille viimeisteltäväks ja nyt myös punttien käänteet on nätisti ja varmasti koko matkalta kiinni. Good try though!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti