maanantai 10. lokakuuta 2011

Fashion, put it all on me

Tänään olin Sirpa Rydmanin "Balkanilla" -muotinäytöksessä, jossa esiteltiin boutique-muodin tän syksyn ja talven trendejä taustanaan Adrianmeren rantoja, historiallisia kaupunki-idyllejä, vuoristoja ja järviä Montenegrosta, Makedoniasta ja Kroatiasta. Käytännössä siis videonpätkät ja catwalk-sisääntulot vuorottelivat. Malleina olivat mm. Viivi Pumpanen ja Marko Keränen, jotka molemmat myös osallistuvat tänä vuonna Tanssii Tähtien Kanssa-ohjelmaan.

Näytöksessä ei esitelty nuorten vaatteita oikeastaan ollenkaan. Ainoastaan iltapuvut (jotka esiteltiin viimeisenä) oli jonkun verran myös nuorille sopivia. Malleja oli yhteensä kymmenkunta, mikä rajas myös sisääntulojen määrän suhteessa videoihin. Sisääntulojen koreografiat oli Marko Keräsen suunnittelemia, erilaisuutta tavalliseen catwalkiin Marko oli tuonu tanssin avulla. Omasta mielestäni sitä olis voinu olla jopa enemmän.. Esityksessä eniten ehkä häiritsi välissä olleet "mainoskatkot". Maisemavideoiden sijaan näytettiinkin mainoksia mm. ryppyvoiteista?!?

Tän syksyn muotivärit oli selkeesti havaittavissa. Etenkin kirkkaan punanen, tumma lila ja -sininen toistu vaatteesta toiseen. Lisäksi musta, valkonen ja harmaa on ne ikimuodissa olevat värit, joita voi tänäkin syksynä yhdistellä asuihinsa huoletta. Karvakaulukset niin irtonaisina, kun hupuissa tai kengissäkin on must! Ja kaikenlaiset saapikkaat/nilkkurit on ehdottomasti tän syksyn juttu.

Näytöksen alettua istuin entistä ylpeempänä katsomossa sillä mun vaatekokonaisuus oli suoraa kun sieltä lavalta. Olisin voinu hypätä penkistä suoraa näyttämölle ilman, että kukaan olis huomannu mitään erikoista.

 Toppi Gina Tricot, Farkut H&M, Nilkkurit Disko           Laukku Nabon kirjekuorilaukku

Niin ja siis nää kaikki arviot oli omia mielipiteitä, kauneus on katsojan silmässä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti