tiistai 7. tammikuuta 2014

Neiti Ylioppilas

5.12 oli mulle viime vuoden yks ehdottomista kohokohdista. Sinä päivänä se kolmen ja puolen vuoden aherrus palkittiin ja vihdoin sain minäkin painaa valkosen lakin päähän. Kävin lukion urheilulinjan ja jo heti alussa tein itelleni puolella vuodella pidennetyn suunnitelman. Niinkun jo aiemminkin todettu, ei aika riitä kerralla kaikkeen. Näin jälkeenpäin ajateltuna oli täysin oikee päätös siirtää valmistumista ja antaa itelleen lisäaikaa kirjotuksiin valmistautumiselle urheilun ohessa. Vaikka se sillon keväällä tuntukin vähän tyhmältä kun kaikki muut oman ikäset sai urakkansa päätökseen, voin suositella 3,5 vuoden tahtia ihan jokaselle.

Juhlat pidettiin mun isän työpaikan ruokailutilassa. Se oli just sopivan kokonen noin 80 juhlavieraalle olematta liian iso ja hallimainen tai toisaalta liian ahdaskaan. Koristelussa käytettiin valokransseja, kynttilöitä, silkkinauhoja, kukka-asetelmia, valokuvia sekä mun vauva-aikojen vaatteita ja kenkiä, jotta saatais siitä tilasta mahdollisimman kodikas ja tunnelmallinen. Ja tunnelmaa kyllä riittikin koko illan ja jälkeen päin kehuja muunmuassa ruokapuolesta sekä tyylikkyydestä on tullut monenkin vieraan suunnalta.

Mekon osalta mulla on oikeestaan aina sama vaatimus tilaisuudesta riippumatta - jotain ihan muuta kun kenelläkään muulla. Väriä miettiessä piti ottaa huomioon, että kyseessä oli talvijuhla, eikä välttämättä se ihana koralli tai joku neonväri olis ollu niin hyvä. Ja tietty toi lakki asettaa omat vaatimuksensa myös. Tulin siihen lopputulokseen, että valkonen tai musta sen olla pitää. Ei mitään tylsää ja samalla erilaista. Ehkä just siks päädyin maximittaseen.


Hiukset laitatin kampaajalla, meikin mun vakkari kauneushoitolassa ja muuta sitten en oikeestaan tarvinnukkaan. Juhlat jatku vielä Miamissa, kaikenkaikkiaan täydellisesti onnistunu päivä!

Jos siellä on joku, joka valmistuu keväällä ja tarvii apua jossain juhlaan liittyvässä asiassa, niin ei muutakun rohkeesti kyselkää :) Myös muihin lukio-aiheisiin kysymyksiin vastaan mielelläni parhaani mukaan.

Niin onnellinen, Neiti Ylioppilas.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti