torstai 23. tammikuuta 2014

Killed two birds with one stone

Mun on jo ties kuinka monta päivää pitäny tulla laittaan nää kuvat tänne, mutta jopa omaks yllätyksekseni mulla on ollu kiireitä! Se on jotain, mihin en kyllä viimesen puolen vuoden aikana oo pahemmin tottunu... Ihan virkistävääkin tämmönen välillä.
Tän talven juttuihin kuuluu kyllä ehdottomasti nää turkit. Niistä on ollu jos jonkinnäköstä versioo kauppojen hyllyillä, takeista aina hanskoihin ja laukkuihin saakka. Mullakin on ollu tää turri eteisen henkarissa jo pidemmän aikaa odottamassa omaa vuoroonsa. Lauhemmilla pakkasilla tää ei oo ollu käypänen kuumuutensa takia ja kylmemmilläkään keleillä se ei oo aikasemmin tuntunu hyvältä. Tiedättehän tunteen.. Nyt maanantaina kuitenkin päätin sovittaessani sitä taas kerran, että jos tän aika ei oo nyt, ni sitten ei oo millonkaan. Ja ihan passelihan se sitten olikin. Mitä nyt vähän isohko, mutta se on ollu tiedossakin. Kai nää saa vähän olla?

Kenkien kohtalo on ollu vähän samanlainen. Ostin nää kesällä Kaunasin reissulta Liettuasta syksyä aatellen. Lopulta en kuitenkaan koskaan löytäny näille sopivaa ja oikeeta käyttötarkotusta - moneen kertaan näitäkin kyllä asuihini mallailin. No, turkki tuli ja pelasti tilanteen. Kaks kärpästä yhdellä iskulla etten sanois. Oikein kivat pakkaset kaikin puolin, löyty näillekkin tavaroille tarkotus!
turkki: äidin vanha
t-paita: gina tricot
housut: dr denim
kengät: liettuasta
laukku: guess
huivi: cubus


Tähän loppuun vielä hyvä esimerkki siitä, millasta tää asukuvien otto parhaimmillaan, tai pahimmillaan, on. Miten hienoo hei onkaan se, kun sen oman hengityksen höyryn saa näkyyn kuvassa, kunhan vaan hengähtää just oikeeseen aikaan?! Ihan supersiistiä. Miehet...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti