keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Pari takkia

Tiedättekö, alan pikkuhiljaa kyllästyyn aikalailla Instagramiin. En niinkään siihen kuvaamiseen taikka mun seuraamien henkilöiden uusimpien kuvien kattelemiseen, mutta siihen, kun niitä kuvia pyörii nykyään myös täälä blogeissa. On ihan ookoo joskus laittaa joitain kuvia, mutta vähän kyllä noi viikottaiset Instaweek-postaukset alkaa tökkiin. Tiedän kyllä, ettei niitä tarvii lukea, jos ei miellytä ja niin oonkin jo pari kertaa tehny. Onko jollain muulla samoja fiiliksiä?

Instagram ei kyllä hirveesti liittyny aiheeseen, mutta ei se kai haittaa. Oikee asiahan mulla oli nää pari takkia, mitkä on nyt tässä viime viikolla löytäneet tiensä mun naulakkoon. Vaalee on perinteisesti H&M:ltä ja tumma sitten Milanon Zarasta. Kyllä noita Suomestakin löytyy, on löytyny jo varmasti hetken aikaa, mutta ulkomailta ostettuhan on aina niin paljon kivempi...

Tollasia vaaleen takin tyylisiä kevyttoppatakkeja oli Milanossa varmaan joka toisella. Ihan sama oliko päällä hame, shortsit tai farkut, löyty yläosasta tollanen. Erityisesti just beigenä tai mustana. Jonkun verran oli myös punasia. Eipä tolla Suomen talvessa pärjää, mutta Italiassa varmaan ihan hyvinkin. Ja täälläkin kyllä justiinsa tähän aikaan vuodesta, ehkä myös kevällä. Niin, ja jos hinta on 25€, niin ehkä se on arvonsa veronen. Tai jopa enemmän.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti