torstai 29. marraskuuta 2012

We live in the era of smart phones and stupid people

Joulumielinen viikko, hemmottelua tai mitä tahansa hömpötystä, mut samalla teemalla jatketaan edellisen postauksen kanssa.

Halusin vielä oikeen erikseen nostaa tosta elektroniikka-kategoriasta tarkemmin tapetille nykyään jo ihan välttämättömän laitteen, nimittäin puhelimen. Itellä ainakin tuppaa välillä koulussa huomio keskittyyn vähän vääriin asioihin, kun puhelimen takaa löytyy vaikka mitä kiinnostavia juttuja. Ja muutenkin nykypäivänä tuntuu, että se puhelin on jo ihan yhtä lailla asuste kun mikä tahansa muukin. Miks siihen ei sitten panostais?


 Oli sitten iPhone, HTC, Samsung tai Nokia, tällä hetkellä löytyy jos jonkinnäköstä suojakuorta ja pussukkaa. Selailin tarkemmin suomalaisen Lux-Casen sivuja ja löysin kaikkia ihania juttuja. Siitä se sitten lähti. Meinaan joululahjaidea. Tolta, ja varmaan myös monelta muulta sivustolta löydät mieleisen lahjan melkeinpä minkälaiseen makuun tahansa ja sukupuolesta riippumatta. Ite oon täysin sitä mieltä, että suojakuoria ei voi olla liikaa ja eihän se tarjonta pelkästään niihin lopu! On eri värisiä USB-liittimiä,  koteloita, laukkuja ja jos vaikka mitä. Nyt vaan mieleisiä kattelemaan ja tilailemaan! Ylhäällä mun lemppareita.

2 kommenttia:

  1. http://emlliacocochocolate.blogspot.fi/2012/12/blogihaaste.html
    Mulla on sulle haaste ;-)

    VastaaPoista