torstai 25. lokakuuta 2012

jeans&clothes

En yleensä ikinä osta vaatteita JC:ltä. Jotenki ehkä ne ala-asteen Marwin-huppari ajat on jääny kolkutteleen tonne alitajuntaan sen verran negatiivisesti, että nykyään sitä kiertää koko liikkeen kauempaa. Jokunen päivä sitten Dr Denimeiden kiilto silmissä kävelin kuitenkin sisään.

Oli se sitten kohtaloo tai hyvää tuuria, sattu kaupassa oleen just -75% alennukset käynnissä. Joo, mä ymmärrän, että nää halus vaan tavaroistaan eroon ennen uusien tulemista, mutta eipä se mua haitannu. Oon tykästyny tässä vuoden mittaan niihin sifonkisiin paitoihin, niin pitkä- kun lyhythihasenakin ja niitä jonkun verran mun vaatekaapista löytyykin. Ei kuitenkaan niin paljoo, etteikö yks lisää olis yhtään liikaa. Puuterin värinen hihaton, vähän pidemmällä helmalla oli just jees.

Mun sisänen koruharakka ei oo ainakaan vielä heränny, ei vaikka nyttenkin JC:n kaikki korut oli alennettu. Sieltä olis lähteny jos jonkin näköstä sormusta, korvakorua ja riipusta ihan naurettavaan hintaan. Tää tyyty tommoseen hepposeen statement-kaulakoruun. Joskin sellasta oon tässä pidemmän aikaa jo kattellukkin. Sormuksien käyttö ei vieläkään sen suuremmin oo mun juttu.

Koko keikka kustansi alle 10 e ja plussana jätti sellasen onnellisen hymyn naamalle.
Ja tosiaan, sen ajan buumista huolimatta, en oo ikinä omistanu sellasta marwin hupparia. Eikä JC myy Dr Denimeitä.

2 kommenttia: