maanantai 26. marraskuuta 2012

Christmas for friends

Joulu alkaa väkisinkin pikkuhiljaa kolkutteleen takaraivoon ja vaikken ny ihan vielä rupee mitään joulukuusta pystyttään tai siivousta suorittaan niin yks juttu täytyy nostaa jo esille. Itellä tää on sellanen asia, et se vaan joka vuosi jaksaa alkaa raastaan aivoja jo hyvissä ajoin. NE LAHJAT! Viime vuonna vinkkailin lahjaideoita miespuolisille henkilöille ja tänä vuonna aattelin sitten keskittyä siihen toiseen usein aika haastavaan ryhmään eli ystäviin.

Lahjaideoita maailmasta löytyy varmaan yhtä paljon kun ihmisiäkin, mutta tähän nyt kasasin sellasia juttuja mitä ite lähen ehkä metsästeleen sitten niille omille ystäville.

Kosmetiikka taitaa olla sellanen juttu mikä ei petä koskaan. Sitä naiset käyttää päivittäin ja useimmiten tuntuu siltä, että se loppuu kesken. Yleensä vielä kaikki samaan aikaan. Oon varma, että jokanen meistä tietää ne parhaan kaverin suosimat merkit, joten mikä sitä estäis ostamasta niitä vähän varastoon. Toisaalta ite myös suurena Victoria's secret-fanina en pistäis pahakseni, jos omasta paketistani jotain sellasta löytäisin. Arjen pientä hemmottelua.

Elektroniikka lahjana yhdistetään kyllä useemmin miehiin kun naisiin. Mä yritän ehkä vähän rikkoo kaavaa ja ehdottaa ihan tosissaan täyttään sillä myös tyttöjen pinkit paketit. Ostin tossa kesän lopussa mun parhaalle ystävälle ja samalla suurelle jätskifanille synttärilahjaks jäätelökoneen OBH Nordicalta. Nyt muutamia kertoja kokeilleena sitä voi kuulemma suositella kaikille. Mun mielestä aika hauska kone ja lahjoiks hauskat jutut on aina ykkösiä. Sitten nää tällaset suoristus- ja kiharruslaitteet menee vähän samaan kategoriaan noitten meikkien kanssa eli jokapäivänen käyttökapine, joka joskus kuitenkin saattaa sanoo itsensä irti. Kuka haluaa olla pelastava enkeli?

Kirjotin tässä jo muutamia kuukausia takaperin mun unelmasta muuttaa omilleen. Niille, jotka jo oman unelmansa on toteuttaneet, lähtisin miettiin lahjaa sieltä kodin näkökulmasta. Koristetyynyt, torkkupeitot ja muut sisustusjutut miellyttää mun silmää ja uskon, että löytäsin jokaselle itsenäiselle naiselle niiden tyylille sopivaa tavaraa. Kaikki paikat on pullollaan tällä hetkellä toinen toistaan kivempia juttuja, yllä olevat löydät H&M:n netistä.

Nainen tarvitsee aikaa itselleen. Oli toi lause tuttu sitten mistä tahansa ja sitä sen enempää analysoimatta voin kertoo, että seison noiden sanojen takana täysin. Siks myös ystävilleni haluaisin sitä antaa, joskin sen ajan antaminen on mahdotonta. Ratkasisin ongelman sitten tilaamalla jonkun mieleisen lehden vaikkapa vuodeks eteenpäin. Siitä vois jopa muodostua sellanen perinnejuttu, joka sitten helpottais sitä lahjanhankintaprosessia ainakin yhden ystävän verran.

Lahjakortti on varma, joskin joskus vähän tylsä valinta. Silti usein niin mieleinen. Sit ehkä vois lähtee kokeileen myös jopa jotain juomapainotteista lahjaa. Korttiin vaikka pieni vinkkaus siitä, millon kyseinen pullo olis tarkotus korkata ja siinäpä se sitten - varmat bileet taattu ja myös ne hyvät juomatkin! ...perinteisiä pyjama-, pörrösukka- ja korupaketteja unohtamatta.

Mitä sä antaisit tai oot suunnitellut antavasi lahjaksi?

3 kommenttia:

 1. samoja lahjatoiveita löytyy täältäkin suunnalta! :)) ja aivan ihana banneri sulla<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos<3 oon kyllä miettiny sen vaihtamista kun on ollu tuo sama jo sen verran pitkään..;)

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista