lauantai 8. syyskuuta 2012

The only bad workout is the one that didn't happen

Syksy on uuden elämän aikaa. Koulut alkaa, työnkuvat muuttuu ja muutenkin elämässä puhaltaa uudet tuulet - hyvä kuvaus ihan yleensäkin syksyyn ;) Usein keväällä joukkoviestimet täyttyy kesäkuntoon-päivityksistä ja otsikoista ja treenausinto on korkeella. Kun kesä sitten tulee, jää treenaaminen vähemmälle, pidetään hauskaa, maataan auringon alla, herkutellaan, valvotaan ja hillutaan yömyöhään ulkona. Mun mielestä ihan oikeutettua, kesällä kuuluu ottaa rennosti!

Syksyn tullessa paluu todellisuuteen on pakollinen - myös treenaamisen suhteen. Sillon viimeistään herää ymmärtämään, miten paljon epäterveellisempää elämää kesällä on viettänyt ja minkälaiset vaikutukset sillä on ollu omalle hyvinvoinnille ja ulkonäölle. Kynnys treenielämään palaamiseen saattaa usein nousta turhankin korkeelle, mutta onneks siihen saa nyt apua! Selailin nimittäin eri kauppojen urheiluvaatetarjontaa ja yllätyin positiivisesti; pelkästään vaatteiden katseleminen sai treeni-innon nousemaan, ja seuraavaks taidankin lähteä lenkille ulkoilmaan :)

Alla omia lemppareita Stadiumin ja H&M:n valikoimista. Ite tykkään ylivoimasesti eniten Niken urheilukamoista, mutta oon todennut myös H&M:n valikoiman yllättävänkin laadukkaaksi. Suosittelen!Enää ei kyllä päde sanonta: If you still look good at the end of your workout,
you didn't train hard enough! Mun mielestäni harjottelu on vaan hauskempaa vaatteissa, joissa viihtyy! Miten on teidän kohdalla? Mikä motivoi liikumaan?

Hauskaa ja ennenkaikkea urheilullista viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

  1. Hei aivan ihana banneri tässä sun blogissa ja muutenki hirmu kivan oloinen blogi!
    Liityin sulle siis lukijaksi ;)

    Käyppäs kurkkaamassa mun blogi!
    http://lindis93.blogspot.fi/

    VastaaPoista