lauantai 22. syyskuuta 2012

Autumn is yours tonight

My Autumn Costume

Polyvore innoitti mua luomaan sellasen syyslookin, minkä voisin kuvitella itelleni tänä syksynä. Sen lisäks, että voisin pukeutua yllä olevaan kokonaisuuteen millon tahansa, yritin luoda siitä mahdollisimman realistisen. Siispä periaatteessa jokainen voi lähtee kaavaileen samanlaista. Tosin on pakko pyytää anteeks pientä lipsahdusta laukun ja kenkien kohdalla...

Lähdin kokoomaan asua burgundyn värisen paidan ympärille. Syksyn muotiväri ja sellainen löytyy jo omasta vaatekaapista. GinaTricotista oon omani hankkinut (siis eri kun kuvassa). Housut kuvassa on Dr Denimit ja nekin siis multa jo löytyy. Ei oo pahan hintaset kenenkään hankkia ja mun mielestäni yhdet parhaimmista farkuista! Vaikka farkkulegginsit ne kai on...

Halusin vielä jotain pientä lisää yläosaan, ja sen sain lisäämällä karvaliivin. Onnekas kuvaan päässyt kaveri on H&M:ltä ja kolmenkympin hintaluokkaa. Ite en tällasta vielä omista, mutta voisin hyvinkin harkita sellaseen sijottamista.

Näiden kanssa lisäisin ehdottomasti kultaset korut. Joku statement-kaulakoru ja sitten kello ja muutama pienempi rannekoru. Laukku ja kengät kuvassa tosiaan ei nyt oo niitä realistisimpia mahdollisia, mutta niistä saa nyt jonkunlaista esimakua siitä, millaset niiden haluaisin olevan. Vaaleenruskeeta nahkaa tai mokkanahkaa. Toinen vaihtoehto olis mustat korottomat nahkasaappaat ja musta nahkanen laukku. Ne multa taitais jo omastatakaa löytyäkin!

Eipä tässä sitten enää muuta, karvaliiviostoksille on lähdettävä ;)

2 kommenttia:

  1. Tuo viininpunainen pusero on niin kauniin värinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi niin on! Aluks mua vähän arvellutti se, että menettääkö se ihanuutensa kun syysmuoti siirtyy talven tietä, mutta totesin sen olevan jokasen sentin arvonen<3 hae säkin ihmeessä omas ginasta, jos vaan se on mahdollista:)

      Poista