keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Impatient

Hups. En malttanu pysyä poissa, H&M:ltä siis. Vaikka kuinka sanoin meneväni huomenna, en vaan oikeesti voinu kieltäytyä kiusaukselta. Niin hyvä fiilis eiliseltä pyörähdykseltä jäi.
Tänään olin vähän myrtsinä kylmän kelin takia. Sen takia ei oikeen edes huvittanu ihastella. Tiesin kaiken olevan niin kivan näköstä, että en edes oikeen kiinnittäny huomiota. Yhtä sormusta kannoin mukanani ihan sovituskoppiin ?! saakka ja myyjä anto sitten 2 vaatetta-lipukkeen yhden muun vaatteen lisäks edelleen kädessä roikkuvan sormuksen johdosta. No, sen sormuksen tarina on se, että sovituskopista lähdettyäni kävin viemässä sen takaisin paikoilleen. Odottakoon sielä, ainakin huomiseen.
Siis kyllä, pidän sanani ja palaan vielä huomenna.


Tämmönen jumpsuit sieltä sitten mukaan lähti. Conssit jalkaan ja kultasta asustusta, niin eiköhän tästä ihan mukiinmenevä asu tule. Ostin myös sellasen metallisen rinkulan, joka tulee ponnarin ympärille. Mikä ikinä sen nimi nyt sitten onkaan. Sen aion laittaa lauantaina.
Tän kertaset ostokset olkoon palkinto tänään loppuneen lukukauden kunniakkaasti loppuunsuorittamisesta. Ja no, suoriutumisesta yleensäkin.

Ehkä huomenna sitten niitä pastellivärejä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti