maanantai 7. toukokuuta 2012

Back in business

Tauon pitäminen teki hyvää. En ehkä tietoisesti ollut kirjottamatta tänne viikkoon, mutta olosuhteiden pakosta niin kävi ja se tuotti oikeestaan vaan positiivista tulosta. Kirjotusinspiraatio on taas nousussa ja nyt on muutamia ideoitakin tulevaisuuden varalle. Jos teillä on muuten postaustoiveita tai ehdotuksia, niin niitä saa pistää tulemaan niin paljon kun vaan mielikuvitus antaa periks! :) Olis kiva tietää mistä siellä ruudun toisessa päässä tyksitään.

Maanantai ja kesäfiilis, ikkunasta katottuna täysin sininen taivas ja ovesta ulos lähdettiin tänä keväänä ensimmäistä kertaa balleriinoissa ja pelkkä bleiseri takkina. Täydeltä terältä paistava aurinko anto taas vaikutuksen näkyä rahan menona sekä hymynä ostoskassin heiluessa kädessä katuja pitkin tallustaessa.

H&M:llä (yllätys) on aikas hyvä tarjous bikinin yläosista ja sinnehän oli tänkin tytön päästävä. Eikä ollu muuten turha reissu, sillä mukaan lähti aivan superihanat bikinit! Sekä väri että malli miellyttää silmää ja koska mulla ei tän tyylisiä bikineitä ennestään löydy, nää on rakkautta :) Suunnitelmissa olikin ostaa uudet bikinit tätä kesää varten, nyt on sekin homma check!
2 kommenttia:

  1. noi biksut on aivan ihanat! mulla on noista tuo samainen yläosa mustana ja just tuon värisenä ja tykkään molemmista :)

    ♥: jenni, www.once-real.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Niin on! Voin kuvitella miten ihanat ne on sit kesällä:))

    VastaaPoista