perjantai 13. tammikuuta 2012

Friday 13th

Tänään bussissa istuessani katselin ohi viliseviä näyteikkunoita samalla purren hammasta yhteen. Mikä kengänostohimo!!!

Sain kauheen kohtauksen jo viimesiä minuutteja koulunpenkillä kuluttaessani ja joduin hirveeseen ristiriitatilanteeseen. Kuten ehkä joku on jo saattanu huomata, H&M:n kevätkuvasto todellakin kolahti muhun. Pohdiskelin jo laittavani nettitilaukseen mallistossa vilahtaneet mokkaiset korkkarit, mutta taoin päähäni, etten tarttis sellasia. Joo-o, klassikko! Viikolla pyörähtäessäni H&M:llä törmäsin samaisiin kenkiin ja vieläpä juuri siinä kuolaamassani värissä. Olin ajautunu jälleen kuuluisaan paskarakoon. Voin kuitenkin ylpeenä ilmottaa johtavani tilastoo 2-0 eli pysyttelin visusti kaukana kengistä... No en ihan, taisin vähän käydä hypistelemässä, mutta kuitenkin.


Takasin asiaan, kenkienostohimo päällä ja rakkauskengät tiedossa, voiko tilanne pahemmaks muuttua?! Uskokaa tai älkää, voi. Liimasin itteni just bussin penkkiin, jottei magneetin voimakkuus mun ja kenkien välillä riittäis kiskomaan mua irti.

Tilanne nyt siis 3-0, ehkä tulee se päivä, kun kengät on mun itsekurinkin mielestä tarpeelliset... Siihen asti ahdan itseeni vielä vähän lisää mutakakkua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti