lauantai 14. tammikuuta 2012

Decision

Edellisessä postauksessani listasin mekkosuosikkejani Nelly.comilta. Pitkän pohdinnan ja vertailun jälkeen karsin vaihtoehdot yksitellen ja lopulta finaalikaksikko näytti seuraavalta:


Osaatteko jo arvata kumpaan päädyin?

Suurimmat valintaan vaikuttavat tekijät oli arvioitu istuvuus ja se miltä mekko näyttäis sitten todellisuudessa. Pitkäselkäsenä ihmisenä mulle tuottaa harmaita hiuksia vyötärön alueella olevat leikkaukset, esimerkiks ylläolevassa kollaasissa tuo lilassa mekossa oleva hopee koristenauha. Niitten tarkotushan on tavallaan katkasta sitä mekkoo, kiinnittää katse ja luoda kontrasteja. Siitä syystä koristeluiden pitäis istua vartaloon sillee, että päällä se olis "oikeessa" kohassa. Mulla käy usein niin, että mekon pituus ja muutkin mitat on kohdallaan, mutta sitten toi leikkauskohta jää joko liian alas tai sitten on aivan liian ylhäällä. --> Vasen alareuna ja ylärivin keskimmäinen karsittu pois!
Alarivin keskimmäisen ja vasemman yläkulman vaihtoehdot jätin lopulta niiden materiaalin takia ja jäljelle jäi siis oikeen laidan yksilöt. 

Aiemmin mainitsinkin kuudesta ehdokkaasta toisena suosikkinani tuon ylärivin oikeanpuolimmaisen. Tarkastelin vielä tarkemmin näitä molempia, zoomailin jokaista kuvaa ja yritin tarkaan katsoa molempien yksityiskohtia ja löytää mahdollisia "heikkouksia". Toisin sanoen siis asioita, joista en pidä. Ja tällä taktiikalla lopulta sain tehtyä valintani.


Päädyin siis lopulta naputtelemaan tilauksen tästä pitsimekosta. Mitäs sanotte?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti