keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Late brunch with my love

Vaikka uus viikko onkin pyörähtäny jo hyvin käyntiin, palataan vielä hetkeks viime perjantaihin. Meillä oli poikaystävän kanssa molemmilla vapaapäivä, joka päätettiin pyhittää ihan vaan olemiseen ja toistemme seurasta nauttimiseen. Se on kumma, miten sitä ohjelmaa riittää niin, että tuntuu kun juoksis pää kolmantena jalkana paikasta toiseen sen vajaa 2 päivää, mitä täällä aina viikonloppuina piipahdan. Siks tää perjantai teki erittäin hyvää, keholle ja mielelle.
Päivän ainoo suunniteltu ohjelma oli brunssin tekeminen, ja sitä varten sitten lähdettiin käymään kaupassa. Pakko vähän kehua, koska itekin vähän jopa yllätyin; Lidlistä saa kaiken mitä aamupalakseen voi haluta! Okei, Nutellaa ja honeynutteja lukuunottamatta, mutta kuitenkin. Aika huikee juttu mun mielestä. Kukat ja kaikki. Se oli helppo kauppareissu se. Yhden pysähdyksen taktiikalla.
Näillä eväillä oli hyvä alottaa päivä ja suunnata kohti viikonloppua :)“When you wake up in the morning, Pooh," said Piglet at last, "what's the first thing you say to yourself?"
"What's for breakfast?" said Pooh. "What do you say, Piglet?"
"I say, I wonder what exciting is going to happen today?" said Piglet.
Pooh nodded thoughtfully. "It's the same thing," he said.” 

2 kommenttia:

  1. En kestä näitä kuvia!!! Siis niin ihanan näköstä <3 tällästä kun ei tuolla hostelleissa niin saa...x)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä superhyvää!! Mutta ehkä siellä saa jotain muuta kuitenkin;) kun tuutte tänne niin teen teillekkin tällasen<3

      Poista