keskiviikko 14. elokuuta 2013

There's nothing better than a rainy day

Miten viettää päivä, kun sataa kaatamalla? Mulla on teille moniakin ehdotuksia. Rakastan sadetta, melkein yhtä paljon kun pilvettömältä taivaalta paahtavaa aurinkoa. Mutta jos tänään kerran sataa, rakastetaan me nyt sitä.

Ensimmäinen kalenterimerkintä näytti tälle päivälle palaveria kello 8:15. Sehän on tällaselle ikuiselle lukiolaiselle ihan normaali kellonaika alottaa aamu, mutta jos vielä just mua tarkottaa niin toinen aamupala kello 9 on sekin ihan tavallista. Kun tapaaminen oltiin saatu hoidettua alta pois, hypättiin siskon kanssa autoon ja ajettiin keskustaan. Vinkki 1: Aloita sadepäivän aamu brunssin merkeissä kynttilän loisteisella lasitetulla terassilla sateessa taivaltavia ihmisiä seuraten. Ja ehkä vähän ivallisesti nauraen. Rakkaus.

Mitä muuta tähän päivään on jo mahtunu? Yhen tunnin verran opiskelua ainakin. Sitä en kyllä sadepäiväks noin niinkun erityisemmin suosittele, mutta vaihtoehto toki sekin. Mutta sen sijaan; Vinkki 2: Shoppaile. Ostoskeskus on paras paikka säilyä kuivana ja täysin tiedottomana ulkona hakkaavasta sateesta. Kun tänään kävelin ovesta sisään, kysy vastaantuleva nainen, että sataako sielä pahasti? Jaa että satoko? Hah, se nainen noudatti tätä vinkkiä ihan kirjaimellisesti.


Vinkki 3: Syö hyvin. Sopivasti tässä tän kirjottelun aikana on tonne alakertaan ilmestyny annos lehtipihviä ja ranskalaisia. Tähän kohtaan tietysti vois lisätä että hankkikaa hyvä mies tekeen se teidän puolesta.

Päivä ei oo ees vielä puolessa välissä, joten vielä nousee kysymys loppupäivänsä kuluttamisesta. Mä aion käpertyä sänkyyn peittojen ja tyynyjen keskelle, valita jonkun hyvän leffan tai sitten ottaa kunnon putken jotain hyvää sarjaa. Siinäpä se, vinkki numero neljä. Toinen juttu, mitä vielä suunnittelin, oli salille meno. Vinkki 5: Urheile sateella, niin voit sitten aurinkoisella säällä maata aurinkotuolissa hyvällä omallatunnolla nauttien ilmasta ja vaan olemisesta."Life isn't about waiting the storm to pass. It's about learning to dance in the rain."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti