maanantai 18. helmikuuta 2013

Success isn't given - it's earned. On the track, on the field, in the gym. With blood, sweat and the occasional tear.

On eri asia harrastaa jotain tiettyä urheilulajia tavotteellisesti kun treenailla oma-alotteisesti. Tavotteellisessa toiminnassa on yleensä mukana valmentajat tai personal trainerit, jotka potkii aika ajoin eteenpäin ja toisaalta myös vaatii ilmestymään paikalle päivästä toiseen. Jos harrastaa vielä joukkuelajia,  on vaatimuksia senkin suhteen. Sillon ollaan osa jotain isompaa kokonaisuutta.

Se mitä mä teen päivästä toiseen, on joukkueurheilua. Joukkueen mukana 6 kertaa viikossa, koulun kautta aamuharjotuksissa kolmesti. Aikoinaan harrastin myös joitain yksilölajeja, mutta sosiaalisena ihmisenä kaipasin muita ihmisiä ympärilleni.


Kyselin teiltä mielipidettä ja sain vastauksena pyynnön eritellä mun omaa treenaamista. Paras tapa kertoo siitä on varmaankin esimerkki mun viikon harkkapäiväkirjasta. Tästä on varmaan melko vaikee ottaa mallia, mutta ainakin näätte, miten paljon mun elämä pyörii näiden juttujen ympärillä.Maanantaina pidän lepopäivän. Tosin jos viikonloppuna on ollu vaan yks urheilutapahtuma, saatan raahata äidin mukaani salille zumbaan tai johonkin muuhun ryhmäliikuntaan. Kerran viikkoon on ihan hyvä vähän poiketa normeista.

Tiistai
Aamutreeni 1,5 h henkilökohtainen taito
Lajitreeni 2 h

Keskiviikko
Aamutreeni 1,5 h
Lajitreeni + fysiikka 2 h 15 min

Torstai
Lajitreeni 1h 45 min

Perjantai
Aamutreeni 1,5 h
Lajitreeni 1h 45 min, joskus myös fysiikka 20 min

Lauantai
Peli 2-3 h

Sunnuntai
Peli 2-3 h


Tällasella kaavalla jatkan viikosta toiseen, vuodesta toiseen. Toki mullakin on lepokausia, yleensä 2 viikosta kuukauteen kilpakauden jälkeen. Kesällä taas teen enemmän kuntopuolta ja tekniikkaharjottelua. Talvella kun kausi on käynnissä keskitytään joukkueen yhteisiin juttuihin. Aika erilaista kun salilla käynti.

Miten te treenaatte?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti