maanantai 7. tammikuuta 2013

Ugg Australia: Classic Short Chestnut

Olin jo pitkään harkinnu uusien Uggien ostamista. En oo ollu täysin tyytyväinen siihen napilliseen malliin, mutta pohdintaan vaikutti myös se, että mun sisko on tänä talvena alkanu omimaan niitä kenkiä itelleen. Kattelin sitten vähän eri kauppojen tarjontaa ja lopulta päätin lähtee tilaamaan kenkiä netistä.


Tilaus Spartoolle lähti sunnuntaina 16.12. oikeestaan kahdesta eri syystä; ensinnäkin olin lukenu, että Spartoolla oltais myyty vanha, "liukaspohjainen malli" loppuun, ja tilalle otettu uutta, pohjaa paranneltua mallia ja toisekseen siellä oli jouluun saakka voimassa alekoodi, jolla yli 100€ ostoksista sai -20% alennuksen. Klikkasin vielä UPS:in (ilmasen) pikatoimituksen, jotta kerkeisivät kotiin asti ennen joulua.


Keskiviikkona sain soiton Upsin Samilta. Olin todella tyytyväinen, sillä Sami kysy kohteliaasti sopiiko tuoda ja mihin kellonaikaan. Muutaman tunnin se sitten lopulta viivästy, mutta sillonkin tuli soitto, jossa kerrottiin, että tulossa ollaan. Torstaina klo 16 aikaan oli uggit löytäny tiensä perille ja mä jäin tyytyväisenä vilkuttaan ovenraosta Samin perään.

Kaikenkaikkiaan olin erittäin tyytyväinen sekä Spartoon toimintaan että UPS:n pikakuljetukseen. Voin ehdottomasti suositella kaikille ja varmasti jatkossakin luottavaisin mielin asioin kyseisen nettikaupan sivuilla. Jos jotakuta jäi nyt vielä kiinnostaan, niin voin tehdä samantyylisen postauksen myös niistä mun toisista uggeista.Ja niille, jotka nyt harmittelee ettei joulukuista tarjousta oo enää voimassa: tässä kuussa spartoo.fi tarjoaa koodilla JAN12FI2 -20% yli 150€:n kertaostoksesta ja koodilla JAN12FI15 -15% yli 100€:n kertaostoksesta. Plussana tietenkin se, että vähintään 100€:n ostoksissa on ilmainen toimitus! Eli nyt jos himottaa niin ei muutakun shoppailemaan ;)

4 kommenttia:

 1. oi uggit kyllä kelpais näillä säillä:) oon itsekin joskus tilannut spartoolta ja hyvin toimii:)

  Ida/
  http://sevenstepstotown.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo, täydelliset tähän keliin!:) mä olin kans kyllä tosi positiivisesti yllättyny spartoon toiminnasta :)

   Poista
 2. mäki haluun, mutta noista ei ollut jäljellä enää ko 39 ja uskon et se on liian iso. voi berberi. :( no, ihailen näitä sun omia. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi eiiii!! Joo uggeis kannattaa mieluiten ottaa yks koko normaalia pienempi, ne kuitenkin venyy sen verran... Hihih, ihailu sallittu;)

   Poista