torstai 24. tammikuuta 2013

Dreams are the illustrations from the book your soul is writing about you

Suomen talvi on aika pitkä. Ja luminen, ainakin tänä vuonna. 

Tässä jo tovin lumikinoksia tuijottaneena tuli kaipuu jonnekkin lämpimään ja aurinkoiseen. Ja ruskettuneeseen ihoon. Ihan muutama hetki sitten, kuin taivaalta pudonneena, keksin minne haluan joskus vielä päästä. Otappa katse yllä olevaan kuvaan ja heitä veikkausta ilmoille!

TAHITI, kyllä! Ei mihinkään Australiaan, tai ehkä joskus, mutta nyt mä haluan päästä Tahitille. Näin videoita sieltä ja kattelin jonkun verran kuviakin. Rakkaus.

En tiedä onko se ironista vai vaan hauskaa, ettei mulla ole periaatteessa hajuakaan missä koko paikka on (okei, oli pakko nopeesti tarkistaa wikipediasta). Siellä on vaan niin upeen näkösiä maisemia ja lämmintä.
Nyt kun sitten avasin ton wikipedian, niin mainittakoon, että se on kahdesta pyöreähköstä osasta muodostuva saari Tyynellä merellä, joka kuuluu Ranskalle. Se on syntyny vulkaanisen toiminnan seurauksena ja no, on lomailijoiden suosiossa.

Rannat, vesiurheilu, sukellus...
Häämatkalaisten suosiossa? Tää juttu on nyt ihan selvä, enää ei tarvi miettiä minne sitä häämatkallansa suuntaa. Vihkiseremonian taidan pitää kuitenkin täällä Suomen puolella.photos: weheartit

2 kommenttia:

  1. Kumpa itsekin pääsisin tuonne joskus. Haaveilin juuri paikasta blogini haasteessa.:)

    VastaaPoista