maanantai 28. tammikuuta 2013

Operation hair

Mulla on luonnostaan aika ohuet hiukset. Pienenä oli se perus polkkatukka, jota lähdin sitten tarmolla kasvattaan koulun alettua. Sain pitkät hiukset, kunnes viidennellä kyllästyin ja vedin sellasen melko lyhyen, kerroksittain leikatun tukan. Vuoden sitä ehkä jakso laittaa, mutta sen jälkeen alko taas se tälläkin hetkellä ikuiselta operaatiolta tuntuva kasvatus. Edelleenkin on muuten niitä vanhojen lyhyiden hiusten kerroksia tossa päällä lyhyempänä kun hiukset alta, joskin nyt ihan viime aikoina ne on ruvennu saavuttaan tota nykystä pituutta.

Oheuden lisäks mulla on ollu kuivat, kärsineet latvat eli paljon kakshaarasia. Jossain vaiheessa kulutin aikaani oikeen urakalla niiden metsästämiseen ja napsimiseen, kunnes tajusin ettei se nyt välttämättä oo se fiksuin juttu. Noin vuosi takaperin otin itelleni tehtäväks hoitaa latvat parempaan kuntoon. Ostin mm. hiusöljyä ja leikkasin hiukset tasasin väliajoin. Ennen pitkää totesin kuitenkin, että aina siihen latvaan tulee se uus haara, vaikka niitä kuinka tiuhaan leikkais. Öljyistä sen verran, että jotain apua niistä oli, muttei ne nyt mitään elämää mullistavia keksintöjä ollu.

Sen kuuluisan pilalle menneen liukuvärjäyksen ja sitä seuranneen kampaamon vaihdon jälkeen asiat on alkanu eteneen tiuhempaa tahtia. Kysyin kampaajaltani tuotevinkkejä ja sainkin heti samalla viikolla käsiini sellaset tuotteet, että oksat pois ja hiukset kuntoon!

1. L´oreal Professionnel Pro-Keratin Refill shampoo
Pro-keratiinia sisältävä koostumus auttaa korjaamaan hiusten rakennetta ja suojaa ulkosilta haittatekijöiltä.
2. L´oreal Professionnel Pro-Keratin Refill hoitoaine
Ravitsee herkistyneet hiukset ja auttaa korjaamaan vaurioituneiden hiusten rakennetta. Suojaa ulkosilta haittatekijöiltä.
3. L´oreal Professionnel Pro-Keratin Refill voide 
Korjaava ja keratiinin palauttava voide, sisältää lämpösuojan sekä auttaa korjaamaan hiusten rakennetta ja suojaa ulkosilta haittatekijöiltä.
4. Sim Sensitive System 4 hoitosuihke kuiville ja vaurioituneille hiuksille
Paikkaa hiusvauriot, antaa volyymia ja vahvistaa hiusta. Sis. lämpökäsittely- ja uv-suojan.
5. Tangle Teezer hiusharja
Hellävaraisempi harjaus ja sähkösyyden esto

Nyt pari kuukautta näitä tuotteita käyttäneenä nään jo suuren eron. Mun hiukset on totta tosiaan kasvamisen lisäks paljon elinvoimasemmat ja ne myös näyttää siltä. Kakshaarasia on edelleen, muttei niitäkään enään niin paljoa, latvat on huomattavasti vahvemmat ja paksummat kun aiemmin eikä hiukset oo nyt talvikeleilläkään ollu yhtään sähköset. Mä luen ylistykseni näille tuotteille ja suosittelen kyllä jokaselle samoista ongelmista kärsiville!
Omani ostin tosiaan kampaamosta, mutta esimerkiks Tanlge Teezereitä taitaa saada nykyään ihan Prismoista ja muista hyvin varustetuista tavarataloista.

 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti