torstai 4. lokakuuta 2012

UGG AUSTRALIA

Kaikki tietää UGG:it. Usein ensimmäinen mielikuva merkistä on ne maailman lämpimimmät pehmoista karvaa sisältävät talvikengät. Itekin omistan sellaset, harmaat puolipitkävartiset, napilliset. Ei ollu muuten mikään paras valinta noi napilliset, niiden yläreuna kun alko ajan myötä lerpattaan. Haluaisinkin talveks uudet, ihan ne tavallisimmat keskiruskeet perusperus Uggit.

Yks päivä kaupungilla mua vastaan käveli ehkä suloisimmat aamutossut, mitkä oon ikinä nähny. Pieni vilkasu tossuihin, sitten ylös kohti rakennusta josta ne tuli, ja lopputulos: Uggithan ne siinä. En malttanu olla menemättä heti UGG:in sivuille tutkimaan tarkemmin näitä tohveleita. Siellä sitten selaillessani käsitys merkistä muuttu kerta heitolla. Sivusto ei ollutkaan täynnä ainoastaan talvikenkiä, vaan saatavilla oli kaikkea laukuista aina kesäsandaaleihin asti. Toki olin jo aiemmin törmännyt yksiin UGG:in kiilakorkoihin, mutta ilmeisesti en vielä sillon kiinnittäny asiaan niin suurta huomiota.

Nyt kun miettii, niin en ehkä oo vielä valmis ottamaan niin suurta askelta Ugg-urallani, että harkitsisin kesäkenkien ostoa. Sen sijaan ne jo mainitsemani aamutossut olisin valmis ottamaan milloin tahansa! Värilläkään ei nyt niin olis väliä, niin ihanilta ne näyttää jokatapauksessa. Veikkaan, että mikäli valinnan aika koittais, valittisin noi harmaat...tai valkoiset. Eihän noilla nyt sinänsä mitään tee, mutta voitteko muka ite vastustaa tollasia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti