maanantai 1. lokakuuta 2012

Three times eleven

Oih, juuri kun tuskailin hiljaa itsekseni sitä, mitä seuraavaksi kirjottaisin, tuli haaste kuin tilauksesta Handful of Happiness-blogin Annilta. Hommahan menee niin, että ensin tulee kertoa 11 faktaa itsestään, sen jälkeen vastata Annin kysymyksiin ja sitten keksiä 11 kysymystä seuraaville haasteen saajille. No täältähän pesee!

11 FAKTAA MINUSTA: 1. Vihaan makaronilaatikon ja lasagnen sitä kuorta, joka tulee niihin uunissa. 2. Täysikuun aikana mun on tosi vaikee saada nukuttua 3. Aina, kun joku puhuu jostain ikävästä, mun on pakko koputtaa puuta. Siis vaikka kävelisin yksin ja ajattelisin jotain pahaa, yritän vaivihkaa koputtaa omaa päätäni niin, ettei muut huomaa. 4. Vihaan kissoja yli kaiken. 5. Tän hetken herkku on jogurtticashewpähkinät. 6. En oo ikinä muuttanu. 7. Harrastin pienenä joukkuevoimistelua, mutta lopetin ensimmäisen kerran jälkeen, koska mun housut meni polvesta rikki. 8. Mulla on aina ollu rako etuhampaiden välissä. 9. Syön viikonloppusin aina pastaa ennen peliä, oli kello sitten kuus aamulla tai yks iltapäivällä. 10. En voi sietää itsekkäitä, ylimielisiä, täydellisyyteen pyrkiviä tai pahansuopia ihmisiä. 11. Tää oli ensimmäinen kommentti mun poikaystävältä, kun kyselin apua näiden keksimiseen: käyn vessassa ovi auki tai vaikka olisin puhelimessa.11 KYSYMYSTÄ: 1. Parasta elämässäsi tällä hetkellä? Rakastava perhe ja ystävät, terveys ja se, että saan toteuttaa unelmaani urheilun parissa. 2. Millainen on unelmiesi koti kolmella sanalla kuvailtuna? Lämminhenkinen, rakkaudentäyteinen ja linjakas. 3. Elämäsi onnellisin päivä? Päivä jolloin tapasin nykyisen poikaystäväni. 4. Tennarit vai korkkarit? Haluaisin vastata tähän korkkarit, mutta ainakin toistaseks tennarit vie kyllä voiton. 5. Lempi vuodenaika? Kesä. Siitä ei oo kysymystäkään. 6. Kulta vai hopea? Hmm no omistan enemmän hopeisia koruja, mutta yleisesti vastaan kulta. 7. Lempi ruoka? Siivet. 8. Millainen on on onnistunut viikonloppu? Sellainen, missä saa nukkua univelat pois, mutta ei pilaa kuitenkaan päiviään nukkumalla liian pitkään. Kerkeää näkemään ystäviä, piipahtamaan ehkä kaupungilla, urheilemaan, syömään jotain ihanaa ruokaa ja lopulta käpertyä oman kullan kainaloon sohvalle ja löffäillä siinä jonkun leffan tai hyvän sarjan parissa. 9. Suurin toiveesi tänään, tässä ja nyt? Toivoisin, että saisin molemmat parhaat ystäväni sieltä maailman kolkista hetkeks mun luokse  10. Korvaamaton kauneudenhoitotuote? Vastaan meikkivoide. Se on ehkä se tärkein, ilman muita pärjäisin. 11. Missä näet itsesi 30 vuoden päästä? Hui, viiskymppisenä... No, töissä käyvänä, rakastavana äitinä, jolla on aikaa pitää huolta itsestään. Urheilen edelleen ja oon hyvässä kunnossa.11 KYSYMYSTÄ SEURAAVILLE: 1. Jos saisit valita, ottaisitko omakoti-, kerros- vai rivitalon? 2. Kumpi, parisängyn vasen vai oikea puoli? 3. Oletko pihi vai törsäilijä? 4. Unelmien lomakohde? 5. Iphone, Samsung vai Nokia? 6. Rohkein tekosi? 7. Asia, jota et ikinä haluaisi tehdä? 8. Mistä olet kiitollinen? 9. Asia, jota ilman et pärjäisi päivääkään? 10. Kenkä- vai laukkufriikki? 11. Elämäsi tämänhetkinen tilanne kuvailtuna viidellä sanalla?

Tää haaste oli mulle todella mieleinen, tykkäsin pienenäkin täyttää ystäväkirjoja jopa niin paljon, että jokasessa kirjassa oli vähintään kolme mun omaa profiilia?! ja sitten muutamien suosikkilelujen sivuja. Kysymys vaan niille kirjantekijöille, että miks sen kirjan omistajan sivu oli niin tylsä ja paljon lyhyempi kun muiden?

Haaste menee seuraaville henkilöille: NelliLotta, Emilia ja Girly Style. Toivottavasti te nautitte haasteesta yhtä paljon kun mä pienenä niistä ystäväkirjoista :)

2 kommenttia:

  1. Se kuori on just PARASTA makaronilaatikossa ja etenkin lasagnessa! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahahah eewww mä en pysty siihen, se on jotenkin niin kova tai jotain.. Kuorin sen aina siitä ekana pois :D

      Poista