maanantai 24. maaliskuuta 2014

Sontsan alla

Kuinka moni muistaa sen suomalaisen pilaversion Rihannan Umbrella -kappaleesta? Mulle se on jäänyt varmaan ikuisiks ajoiks päähän soimaan, kiitos ala-asteen kutosvuoden leirikoulun. Nm. muistan edelleen sanat ulkoa... Sillon oli MP3:set IN ja kaikkien pakko saada se. Niinhän sellanen piti mullekkin sitten leirikoulua varten hankkia, mutta kun musiikinsiirtotaitoja ei sillon vielä iteltä löytynyt, sai äiti kunnian hoitaa latailun. Olisko sinne keretty sitten se 4 tai 5 kappaletta ennen lähtöä siirtään, Sontsan alla arvatenkin yks niistä. Good old times.

takki & laukku: mango
huivi & t-paita: cubus
housut: bik bok
erittäin säänmukaiset kengät: zara
hanskat: globalVähän hävettää jakaa heti maanantaina tällasia sadekuvia, kun koko viikoks on luvattu hienookin hienompaa aurinkoista säätä. Aloin empiin koko juttua ja meinasin jättää tän setin julkasematta, mutta totesin sitten kuitenkin, että mielummin sateenvarjolla, kun kokonaan ilman.

Kuvat on eiliseltä, kun tehtiin poikaystävän kanssa pikanen shoppailu- & Ikean lihapulla kierros. Sade alko just 10 minuuttia ennen perille pääsyä ja mitä kuvien ottamiseen sillon tulee;
Ei tilaa ole sontsan alla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti