keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

OOT Entrance Exam Day

Hello! Mainittakoon nyt, jos sitä ei olla viä aikasemmin tehty, että tää kevät kuluu aika mukavasti pääsykoekirjojen kyljessä. Vaikka päätavote onkin kesäkuun neljännessä, oli tälle päivälle hyvä välietappi AMK-puolen pääsykokeet sillä kuuluisalla Lontoon kielellä. Lontooseen haluaisin muuten matkustaa, sitten kun tää luku-urakka on ohi! Se myös tehtäköön, PISTE.


Äiti totes, että vois sitä pääsykokeisiin mennä ihan yogapantseissa ja hupparissakin, kun eilen lähdin sellasella varustuksella tän päivän asua käsissä kantaen. Juu niin varmaan, mutta mää koen oloni mukavammaks näissä - hassua kylläkin mutta niin se on. Ehkä on tullu pieni yliannostus noista collagehousuista talven aikana... Ja sitäpaitsi business-alalle opiskeleen hakeva voi saada lisäpisteitä, jos näyttää sille alalle kuuluvalta! Toivon ainakin niin... Ryhmäkeskustelua oli kuitenkin seuraamassa nainen, joten.. You never know!

Toinen ihan hauska juttu tältä päivältä oli se, että mun ilmottauduttua paikallaolleeks, ei menny montaakaan hetkee, kun joku kyseisen oppilaitoksen opiskelija oli jo stalkannu mut Instagramista ja jättäny jälkensä tykkäyksien muodossa. Tällä hetkellä tilanne on jo kehittynyt ihan toistemme seuraamis-vaiheeseen saakka, että edistystä on selvästi havaittavissa! Hahah, mistäköhän nimilistasta tää mies on mut bongaillu... Oli varmaan niin vakuuttava Moro, ettei muu auttanu.blazer & necklace: h&m
watch: my grandpa's
top: cubus
pants: kappahl
shoes: skopunkten
baggie: guess 

Niin, onhan tänään myös meikäläisten vuosipäiväkin! 4 vuotta yhdessäoloo, eikä tunnu missään. And then you meet one person and your life changes. Forever.
Vielä on aikaa nauttia siitä. Mikäs sen parempi tapa, kun itse opiskellen ja herrapuoli opiskelijabileissä bailaten?! Näin meillä.


Salaisuutta näinkin pitkän parisuhteen kestoon miettien,
- E

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti