maanantai 16. joulukuuta 2013

You have mastered the meaning of Christmas when Christmas becomes a way of life

Tänä vuonna oon ollu ajoissa lahjojen kanssa, ottamatta kuitenkaan minkäänlaista stressiä koko asiasta. Kaikki on vaan jotenki tapahtunu ihan tossa siivellä.

Ensimmäiset lahjat ostin jo marraskuussa. Oon ollu ihan tavallisilla kauppareissulla, kun silmään on osunu juttuja, jotka oon yhdistäny heti mielessäni johonkin henkilöön. Tällasta lahjojen ostamisen pitäis aina olla! Ottaa vaan spontaanisti, kun vastaan osuu. Tottakai jotain juttuja on tullu mietittyä ja osalle ehkä tarkemmat speksit lahjojen suhteen suunniteltua, muttei niistäkään oo muodostunu mitään taakkoja harteille. Kaikki hoituu näppärästi tosta vaan.

Ehkä toi yksin asuminen vaan kasvattaa tällaseenkin jollain tavalla... Tai sitten vaan se fakta, etten tällä hetkellä osaa ressata mistään asioista - mulla ei oo mitään vaatimuksia mihinkään suuntaan. Päivät saan olla vaan, päättää suurimmaks osaks miten aikani käytän ja makaamistakin kerkeen harrastaan päivittäin jo ihan kyllästymiseen asti. Ei kai tämmöstäkään ikuisuutta jaksa, mutta nautitaan nyt niin kauan, kun se tuntuu mukavalta. Tulihan tässä kuitenkin vajaa kolmetoista vuotta koulun kanssa aherrettua!Tän myötä haluaisin muistuttaa kaikkia muitakin ottaan välillä rennosti. Unohtaan kiireet hetkeks, istuun alas ja nauttiin vaan siitä hetkestä. Koska parasta joulussa on tää alusaika, joka sitten huipentuu siihen aattoiltaan; kaikki se lahjojen ostaminen ja pakettien näpräys, kukkien hankkiminen ja kuusen koristelu. Se aatto on ohi niin nopeesti, että jos jättää sen fiilistelyn vasta sinne, jää aika paljosta paitsi.8 päivää ystävät, vielä ehtii 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti