perjantai 20. syyskuuta 2013

Don't go around without a phone. That's like going around without a brain.

Jos voi valita, kantaako puhelintansa tavallisesti vai tyylillä, valitsen aina jälkimmäisen. iPhonen suosion myötä kun muutenkin tuntuu, että nykyään se puhelinkin on asuste ja tavallaan osa sua - ainakin jos kuljet nenä kiinni ruudussa noin 5/6 osaa ajasta. Syyllinen ilmottautuu.

Oon kyllä tienny, että niitä kuoria pystyy itekkin suunnitteleen, mutta siinä vaiheessa kun se on tehty näinkin helpoks, oli munkin pakko lähtee mukaan. Ja myös vinkattava siitä teille! CaseApp (clikc) on ruotsalainen yritys, joka tarjoaa mahdollisuuden suunnitella omat iphone-kuoret ja toimittaa ne ilman(!) postikuluja. Jälkeenpäin itekkin vasta huomasin, ettei se suunnittelu rajotu ainoostaan niihin iphonen kuoriin, vaan sun on mahdollisuus siirtää luovuus myös aina ipadin, androidin ja kannettavan pinnoille saakka. Ja jos oot sitä mieltä, että kuoret tekee sun puhelimesta liian mohlon, on tarjolla myös tarra-vaihtoehto. Samat jutut voi siis suunnitella tarralle, joka liimataan puhelimen pinnalle - kuka sano ettei puhelin voi olla tyylikäs ilman kuoria?

Henkilökohtasesti en ehkä kuitenkaan luota itseeni puhelimen käsittelijänä niin paljoa, että uskaltaisin pitää sitä ilman kuoria. Jotenkin se vaan kuitenkin aina lipee käsistä. Niinpä valitsin pohjaks valkoset kuoret (sanoinko jo, että niistäkin voi valita kolmesta ei vaihtoehdosta?) ja rupesin suunnitteleen. Tässä tulos, saanen esitellä. Uudet, ehkä siisteimmät kuoret ikinä.Ihmettelen vaan miten sitä on ennen pärjätty?
Joo ilman puhelimia, mutta varsinkaan ilman näitä kuoria.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti