sunnuntai 8. syyskuuta 2013

070913

En yleensä laita päivämäärää otsikoks. Pelkästään siitä syystä, että se lukee jo itsestään tossa yläpuolella, mutta myös ihan periaatteesta. On se ny pakko ees sen verran luovuutta löytyä, että keksii jotain muuta. Mutta tällä kertaa siihen on syy. Millon muka viimeks on syyskuussa saatu nauttia yli +22 asteen lämmöstä, kuljettu shortseissa saatika hikoiltu neule päällä? Onneks numerot heittää sentään päivällä, pysyy se linja ees jollain tapaa.

Sen lisäks, että tää viikonloppu sisälsi armotonta (...) enkun paahtamista, kerkes nopeiden liikkeidensä ansiosta tääkin tyttö muutakin. Ja paljon. Kuuluisa "käydään ihan vaan nopeesti kattomassa niitä laukkuja ja sitä laturia" lause todisti taas ittensä niin suureks valheeks kun vaan voi ja "käydään eka prismassa ja sit lidlissä" jäi sekin lunastamatta. Kaupungissahan Stockmann-reissu kesti ensinnäkin kaks tuntia ja sen jälkeen tää Prismareissu paisu sen verran pitkäks, ettei Lidl ollu enää auki kun siihen saakka oltais päästy. Onks muille tuttua?

Anteeksipyyntö vaan niistä tuu näytän sulle sen hajuveden, käydään nopeesti sit kokeileen noita hattuja, oliskohan tuolla kodinosastolla jotain, voitasko nopeesti pysähtyä Ginassa, mennään vielä kattoon Bik Bok ja Cubus jos niissä olis, pysähdytään ihan äkkii viel sen laukun luona, mun on ihan pakko sovittaa näitä kenkiä... Käydäänkö eka Alkossa? Hei kato mitä Gantin kelloja, kysytään nyt sitä hintaa, jätetään se varaukseen, oisko täällä niitä lakanoita, ainii tarvit teippiä, oisko pitäny ottaa niitä jogurtticashewpähkinöitä?...

Ei. Älkää ikinä lähtekö mun kanssa kaupungille. Vaikka lupaisin, että ihan vaan nopeesti.

---
Neule ja huivi: Cubus
Jumpsuit ja laukku: H&M
Kello ja korvikset: Guess
Kengät: Converse

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti